IRC-Galleria

[meto]

[meto]

頑張ってください!

It's almost... TIME!Perjantai 03.02.2012 19:14


moi, Sasuke täs taas "raapii".
eilen kävin taas nuoriso poliknikalla ja pian siis tulee tapahtumaan asioita, jolloin varmasti tarvitsen kaikkien ystävieni tukea ja hyvin paljon.
olen näiden n. 4 - 5 vuoden aikana joutunut elää niin sanotusti "valheessa" suojatakseni faijalta asiaa, että olen bi/lesbo, joka ei tule olemaan helppoa mulle sanoa sitä sille ja et se tule sulattaa sitä kovinkaan helposti, kun tiedän faijan mielipiteen homoseksuaaleista ja hän ei hyväksy homo-, bi - ja lesbo seksuaaleja (no ei moni muukaan ihminen), mutta luultavasti jo ensiviikolla asiani kylmenevät faijan kanssa ja pelkään hänen hylkäävän minut, koska faijakin on sanonut monesti juuri et se on ihmisessä oleva sairaus...joten ei ole helppoa sellaiselle kertoa sitä, kun tietää ettei se tiedä hyvää mun ja faijan väleihin...ja mulle faija on kuitenkin hyvin tärkeä, niin nyt pelkään pitääkö miten kauan se paikkansa, että hän tosissaan rakastaa omaa tytärtään, oli sitten mikä hyvänsä.

joten pelkään koko ajan että joudunko sitten majottuu mummun luo tai menee mun tädille suojiin asuu sitten...
pelkään aivan liikaa sitä mitä tapahtuu ja varsinkin, kun monta vuotta salaillut asiaa ja joutunut sen vuoksi valehtelemaan hänelle paljonkin elämäni aikana, enkä suostu enään elää valheessa, koska kyllä on huomattu mitä valheesta seuraa ja sen tiedän, etten pian välttämättä ole edes väleissä mulle rakkaan ihmisen kanssa, joka on minut kasvattanut ja opettanut elämisen asioita mulle koko ikäni ajan.

mutsinkin on lupautunut auttamaan mua, jos käy huonosti tämän yhden ainoan asian vuoksi, mutta mähän faijani tunnen parhaiten eikä kukaan muu ja se on tosi asia tietenkin. silti toivon vain että avautuessani hänelle etten menettäisi kotiani...

olen elännyt pitkään pelossa...ja nyt viimein aion kohdata pelkoni, pelkäen vain ettei faija sen jälkeen pidä minua tyttärenään ja heittää minut pois kuin joka päiväisen turhan roskan roskiin ja tyhjyyteen.

...en tiedä pahemmin, mitä mun pitäisi tehdä...olen todella hukassa/eksyksissä. ekaa kertaa tuntuu siltä että voisin vain paeta pois kotoa, mutta sitten vain pakenisin asiaa ja olisin hyvin heikko, niin olen heikko nytkin ja pelkään kovasti kohdata asian todellisuudessa.
29731.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.