IRC-Galleria

^^Lara^^

^^Lara^^

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away. ♥

Heeeey Macarena!Torstai 08.10.2009 15:22

Eilen oli opiston bileet (Taas vaihteeks) ja aluksi oletin, että niistä syntyy täydellinen fiasko. Mutta yllätyksekseni ne olivat vihdoinkin success! Ei tarvinnut lopettaa etuajassa vaan ihmiset suorastaan täytyi pyytää ja käskeä poistumaan, koska täytyi alkaa siivoomaan. Loistava livebändi soittamassa ja muutenkin oli hyvä meininki ihmisten kesken. Kiitokset kaikille osallistuneille :)

Siitä lähdettiinkin sit Sarkkuun (kuten pitääkin x3) ja sit viel Pirttiin katteleen meininkiä...jäätävää...loput jääköön sanomatta ääneen :'DD Hupaisaa porukkaa :)

Aleksi sanoi mulle yhdessä vaiheessa iltaa ollessaan DJ:nä: "Vähänks pitää laittaa tää biisi! Tää on nii läppä ja legenda....HEI! Sun pitää meidän pj:nä mennä tanssimaan keskelle tanssilattiaa tätä biisiä!" Ja tehtiin sit diili :D Tepsuttelin tanssilattialle itsekseni naureskellen ja edellisen biisin loputtua asettauduin lähtövalmiuteen. Sitten alkoi kajareista raikamaan "Heeey macareNAi!!". Aloin siis tanssimaan macarenaa suoraan rakkaalta 90-luvulta<3 Ja parasta oli se, että sen sijaan että olisin nolannut itseni, kaikki alkoivatkin tanssimaan macarenaa kanssani...ei ole tämäkään tanssilaji vielä kuollut ^^

Seuraavaksi Halloween-pippalot. Tehkäämme niistä vieläkin paremmat :3!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.