IRC-Galleria

Oli kiva ylläri sähkikses ku kävin tänää lukee. Osallistuin kerran läpäl johonki hesen kisaan. Asennehan oli, että joo en mä kuintekaa mitää voita, mutta mites pääsi käymään. Nyt on sitten liput MTR:ään perjantaina 12.6. Jestas sanoisin.

tällanen sieltä postista löyty:
"Hei,

olet osallistunut Hesburgerin ja Myötätuulirockin järjestämään kilpailuun, jossa oli palkintona Myötätuulirock-festivaalin liput perjantaille, 12.6.2009 sekä Pete Parkkosen fanitapaaminen. Onneksi olkoon, olet voittanut liput itsellesi ja yhdelle ystävällesi!

Merkitsethän päivän jo kalenteriisi! Palkintopaketti sisältää perjantain festarilippujen lisäksi myös kuljetuksen Helsingin Kampista festarialueelle, Hesburger-lahjakortit ateriointia varten sekä tapaamisen Pete Parkkosen kanssa tapahtumapaikalla.

Lämpimät onnittelut voiton johdosta – lähetän sinulle lähipäivinä tarkemmat tiedot tapahtuman järjestelyistä (aikatauluista yms.) arvonnan yhteydessä ilmoittamaasi kotiosoitteeseen. "

Sit hajosin. Kun olin koonnut itseni lähetin tekstarin satulle ja pyysin sitä mukaan. Nyt me sit mennää tapaamaan petee vaikka kumpikaan ei sitä kuuntele :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.