IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Voihan ikävyyden kurjuus...Perjantai 17.11.2006 15:19

Jippii, perjantai-päivä! Kiva päästä viettämään viikonloppua, mutta toi vesisade ei oikeen innosta mihinkään. Olis edes lunta toi mitä tuolta taivaalta pukkaa, mutta ei. Ihanaa sitten ku pakastuu... Meinaan voi muutama kipsattava jalka ja käsi olla sen jälkeen. Mut ihanaa, huomenna on Kärppäpeli, pitkästä aikaa. Mietin tässä vaan, että mistä saan revittyä uuteen kausikorttiin rahat :S Kallis harrastus, mutta rakas!

Huomenna aion kyllä nukkua pitkään! On ollu niin tuskallista herääminen taas tällä viikolla. Ihan hirveetä siis... :( Puoliunessa aina töihin ja silleen. Nyt alkaa vasta pikkuhiljaa heräilemään. Aika menee nyt tosi hitaasti ku ei oo mitään töitä. Alkukuussa sitä työtä on niin paljon, ettei ehtis kotiinkaan lähteä. Sitten ku kuukausilaskutukset on skannattu, on paljon löysempää ja päivät menee hitaammin.

Vois melkeen lähtee vähän aikasemmin töistä. Pitäs mennä ettimään yöpöytää. Pikkunen jakkara sängyn vieressä ei oikeen auta enää. Tai sitten sitä tavaraa on vaan yksinkertasesti liian paljon siinä! xD Voi se olla niinkin. Oon kierrelly kattelemassa jo muutaman kerran niitä yöpöytiä, mutta ne on ihan hemmetin kalliita! Nykyinen yöpöytä, joka on nyt telkkarin alla, maksoi kirpputorilla 8,5 euroa. Ja on muuten tosi tukeva! Semmosen ku jostain löytäis niin olispa kyllä hyvä homma. Olohuoneen mattokin odottaa vielä kaupassa, taitaa mennä seuraavaan tilipäivään kun sen saa ostettua. Se on ihan hirveetä kuinka paljon tässä kuussa on menny rahaa. Ja ku joulu lähenee, menee taas rahaa. Onneksi tulee vähäsen veronpalautuksia. Auton vakuutuksetkin pitäisi maksaa, ei hyvä!

Pitää nyt alkaa kattelemaan mitä tuolta netistä löytyy. Kun on kerran "työtön", se on ihan sama kattella nettiä! ;) moikka!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.