IRC-Galleria

Vinkkejä otetaan vastaan:)Maanantai 07.07.2008 01:14

En malta odottaa huomena aamua. Mä niin toivon et me saadaan se kämppä:)!! Mä en malta odottaa sitä et päästään saman katon alle:)Ja ihanaa ku kimmokin on vähintää yht innoissaan ku minäkin:)Ainoo mist se ei oo yht innoissaa o huonekalu liikkeissä käynti:D Se o sanonut et mulla on täysi valta sisustuksessa,mut mä haluun et sekin tykkää kaikest mitä mä haluun sin:)

KErtokaapa nyt ne jolla on kokemusta,onko se yhdessä asuminen kivaa:) Elkää pelätkö,en mä odota et se on pelkkää ruusuilla tanssimista;) Ja kaikille joita kiinnostaa,oon vie suuren osan elokuuta porissa,ku alkaa kyyhkys ja sorsakausi:D

Tuntuu jotenkin oudolta et tää pois muutto on näin lähellä,sitä ollaa suunniteltu ja pähkätty jo varmaan vuos,ja nyt o nelisen viikkoa ja sit läden...Kimmon porukat onluvannut ostaa uuden pesukoneen,vaik mun mielestä ei tarttettar uutta ku toi mun nykynen on ihan hyvä ja mieluummin mä haluisin et ne ostas jotain mitä meillä ei tuu olee sie....mut on pesukonekin hyvä,en mä sillä:)

Mulla tulee kyllä ikävä kavereita,varsinkin MAllaa,Soniaa ja Taijua,vast tutustuttii... Onneks Sonia oli just yötä,se oli kivaa:)HArmi vaa et sen piti men töihi...:)

Oon ihan täpinöissäni tost muutosta,en usko et se paikkakunta vältsisti on mikää kovin hehekeä,mut on se kivaa päästä ees hetkeks pois täältä:)JA kimmon kaa yhteiseen kotiin:)<3<3<3<3 Vaikka meillä välillä onkin vaikeeta,mut kyllä meillä suurimmaks osaks on ihanaa:)

kyl mua silti hieman jännittää et mitä siit mahtaa tulla,ku ollaa molemmat nii erilaisia ja mä oon tottunut elää yksin. EN sillä et mä viihdyn paremmin ku joku muu on paikalla,mut oon tottunut ostaa haluamiani ruokia ja kun käyn koulussa tai töissä,mun jääkaapista ei oikee läöydy mitää,ku en sit syö kotona ku leipää tms....mut eiköhän ne järjesty. Ekoista kuukausista tulee varmaa jännimmät ku pitää oppia taas elämään opintotuilla ym...

On se silti hienoa et sit mulla on AVOpuoliso:) Ja ties sit kuinka pian jotain muuta;)

vinkkejä saa kertoa:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.