IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.12.2008 13:37

kaikki taalla rullaa oikein mallikkaasti. Tyo ei oo kylla yhta kivaa ku portugalissa..portugalissa viihdyin lahinna tyon takia ja niitte lasten, taalla taas viihdyn sen takia et taa on RANSKA!! koko ikansa ku on halunnut paasta ranskaan ni parempi onkin viihtya:) ens maanantaina ollaan vissiin menossa belgiaan ja sit ens viikonlopussa suunnataa muutamaks yoks pariisiin:)jei:)!! kovin on kakspiippunen olo..osittain ja hetkittain on ihan kamala ikava, mut toisaalta kauhistuttaa se et ollaan jo puolessa valissa reissua... jonkun verran on tullu jo shoppailtuukin,viineja ois tarkotus tuoda suomeenkin, mut varmaan tarttee ostaa tuplasti kalliimmalla hinnalla kentalta, pelkaampa et tulee painoraja vastaan...

alkaa taa nappiksenkin kaytto jo luonaamaa paljon paremmin:)

joululahjat rupee jo olee plakkarissa, isalle tarttis jotai vie keksia ja kimmolle joku pieni tuliainen ja sit tonin lahja hakea(tien siis jo mika se on).

edellispaivana oli tylsin tyopaiva ja elamani pisimmat 2h.. mulla piti olla jonkun sortin ompelu juttua ja niinhan mulla olikin...kqtoin hiljaa 2h ku n.60v opettaja ja samanikainen oppilas ompeli vaatteita..jee:) ja eilen taas oli mukavin pva, ku sain olla 3v kanssa:) ja tanaan ois tarkotus menna patikoimaaan jos ei sada vetta, toivottavasti sataa!!!:)

kamala halipula on...

tytot on onneks ruvennu jo tulee ulos kuorestaan:) eipa kai tassa muuta talla kertaa:) palaillaan taas myohemmin:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.