IRC-Galleria

^goldi^

^goldi^

se Pelaa, joka ei Pelkää

viimisiä viedäänTiistai 18.11.2008 15:26

Mihin on taas aika hukkunut. valitettavasti enää 4 päivää harkkaa jäljellä, eiiiii, ei halua palata takas kouluun. Mutta nyt nautiaan vikoista päivistä ja otetaan kaikki irti kaikesta.
I love this harkka. kyl just mun hommaa tää.
Nuorten leiri meni leirinä ihan hyvin. omaa toimintaa en ollu tyytyväinen. muutama viikko ennen jännitti pahimmillaan sinne oli ilmottautunut 145 nuorte ja + 20 jouduttiin sanoo et ei pääse mukaan. Onneks porukka tipahti juuri ennen lähtöö vain 100 nuoreen. tuntu kyl pienelt leiriltä, ois voinu ottaa mukaan vielä muutama kymmentä nuorte. =).
huomenna menos pitämään kartsista, en ymmärrä yhtääm mitä evenkeliumi teksteistä, ja siitä pitäisi puhuu, voi ei, mitähän tästäkin tulee. no huomenna aika laittaa se kasaan. huomenna sais esitellä myös diak joillekkin lukionörteille, no kai sitä jotain osaa sanoa.
pääsin myös harkassa lehteen, vou. mua haastateltiiin kirkonnuorisotyönohjaaja liiton puolvuotisjulkaisu lehteen, vouh. Piti oikeesti miettii et mitä sanoo, et ei anna huonoo vaikutusta mistään. Pitää vaan kattoo minkä kuvan kaveri laittaa lehteen, asiallinen vai normaali kuva musta?
ihmettelly omaa aktiivisuutta harkkatehvävän parissa, se on melkee valmis. eli oho, mitä et mul ois joku tehtävä ajoissa tehtynä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.