IRC-Galleria

SunnuntaiSunnuntai 24.05.2009 18:48

Eilen meni isommat lapset mun äidin luo ja Onni anopin luo yöks ja me saatiin Mikon kanssa vaan OLLA! Piti mennä naantalin kylpylää uimaa ja syömää ku lahjakortti mut se oli niin täys että jätettii välii.

Sit meinattii et mennää Raision kintsuun syömää mut sii alla baari ja tyylin matti ja teppo biisit soi kovaa ja korkeelta.. No aateltii et mennää myllyn kintsuun. No ei siel miellyttäny mikää ni mentii myllyn Ricoon ja siel oli TÖRKEEN hyvää ruokaa!! Kieviläistä kanaa otin ja NAM!!

Sit tultii kotii, katottii telkusta leffaa (mikko otti pienet tirsat) sit käytii saunas ja lähettii bussilla kaupungille et mennää leffaan. Käytii heses syömäs :D Ysiltä alko leffa (Night at the museum 2, helvetin hyvä!). Meinattii et käydää sen jälkee lasillisel mut ei sit jaksettu ja tultii kottii. Hetki katottii leffaa ja mentii nukkuu.

Tänää herättii 11.30!! Ai miten niin univelkaa oli =D

Lähettii yhen aikaa hakee Onni (oli menny tosi hyvi anopin luona, kiltti poika =) ) Sit haettii isommat, jotka oli ollu vähä tuhmii mut muute hyvi menny =D

Nyt taas kotona. Oli ihana vaan olla mut sanoin Mikolle et kaiketi olen tulossa vanhaksi kun tuntu liian hiljaselta kotona, tuntu että tarttee vähän eloo tänne :D

Laivalle meinattii lähtee mut ei saatu ketää meijä mukaa ni ei sit kahestaa viittitty ku kallistahan se on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.