IRC-Galleria

MehiläisreissuTiistai 02.02.2010 16:50

Lääkäri totesi Onnilla parainfluenssan, kurkunpääntulehduksen. Nostattaa korkeen kuumeen ja yskä on tollasta haukkovaa ja kuivaa. Kurkku on kuulema todella kipeä. Onnilla nousi siellä kuume taas korkealle koska oli todella kuuma, lääkäri anto pronaxenia siellä. Mä annoin viel pamolin ku lähettiin, nyt kuume 39.2.

Korvia putsasi ja yritti tutkia, mutta niin täynnä vaikkua, todella syvällä et ei saanu. Ihmetteli et miten eilinen lääkäri on muka mitään nähny, tärykalvoo ei todellakaan näy. Sano et ei yleensä arvostele kolleegoi mut on aika fakiiri ollu jos jotai nähny. Mennää torstaina uudellee niin se putsaa korvat. Laitti siel removaxia ja mun täytyy tänää, huome ja to aamuna viel laittaa.

Sydämestä kuulu sivuääni mut todennäkösesti tästä kuumeesta johtuvaa. Anto käyntikorttinsa ja sano et voi soittaa tai laittaa viestii ihan koska vaan jos tuntuu siltä. Jos kuume ei pysy hallinnassa niin pitää soittaa sille.

Lääkkeenä tässä on nyt toi pronaxen ja pamol + pakkasilma eli tarttee mennä hetkeks onnin kans ulos ja varsinki yöllä jos ei henki meinaa kulkee niin ulos. Ennusteli et ensyö vois olla viel hankalampi =/ Kuume voi kestää 5:kin päivää ja yleensä jälkikädes tulee kova räkätauti ja joillain just korvatulehdus.

Että tällänen reissu, en tasan mee enää kunnalliselle kun kaikki siel on PELLEJÄ!.

Toi epäili muuten edellistä tulehdusta, et onko ollu koska korva niin tukossa että ei sinne nää mitään ja kun ei noi kunnallisella putsaa ees yhtää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.