IRC-Galleria

^wirn^

^wirn^

Ois vaikee kuvitella, mitä ois olla PA... Ai raha ei tuo onnee? Yeah Right!

Selaa blogimerkintöjä

Vítun hömöt koirien omistajat!Torstai 16.10.2008 00:18

Töttöröö, kuka haluu ostaa mulle uuden nahkatakin(55€) Uudet housut(70€) ja uuden kypärän(80€) okei housut, saa korjattuu, mut takki meni ihan paskaks, ja kypärä.... Kuka älyvapaa ihminen päästää koiransa irti, jotta se voi juosta pimeellä skootterin eteen, jolloin on mahdollista,että kuljettaja saattaa väistää, josta voi seurata se, että skootteri kaatuu, ja kuskin V*TUN IHANA NAHKATAKKI menee paskaksi?!?!? SÀATANA!! <itku> Jos joskus se v*tun koira tulee vastaa, ku ajan skootterilla tai jollain, niin varmasti ajan päälle! Ainiin ja käsi on kipee! Miten voin huomenna ratsastaa?! Tai jos on kipee viel viikonpäästä miten voin heittää Keihästä?! Kertokaa Pliide!

P.S. Housut on ostettu ESPANJASTA! Joten kiltti koiran omistaja jos luet tämän, käytkö PLIIDE ostaa mulle Espanjasta Madridista keskustan ulkopuolella olevasta ostarista BLANCON liikkeestä mulle 38 farkut? KIITOS!

Mut nyt kattoo C.S.I:tä, jospa siin olis koira raadellu ihmisen ja se Mac lopulta laittas sen koiran vankilaan! Kyl koirat on kivoja, mut silti pistää hieman vihaks!

^wirn^ on puhunut!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.