IRC-Galleria

{F}Riikka

{F}Riikka

luulee olevansa taiteilija

jo onhan siitä aikaa..Perjantai 28.11.2008 09:56

Vielä 3 viikkoa lomaan, sitten heissulivei ja vapautta seuraavat 3 viikkoa! Tai miten rahat riittää ku rakkaat ansaitsevat joululahjoja (vuoden stressihuipennus). Mitä äidille ja veljille, lähetinkö jo kortit kaikille..? *huokaus* Missä aaton? Jos vaikka ihan omassa kämpässä vain kilpikonna ja tarantella seurana? En välitä lahjoista (olen ollut tuhma) mutta kortit ja viestit lämmitävät pessimistin sydäntä. Tietäkää rakkaat ystävät, säilytän ne niin hyvin kuin kirjeetkin. *hymy*
Voi voi, peruskoulun oppien kertauskin loppuu pian ja ruotsi takkuaa, matikka vieläkin enemmän.
Miksi me lasketaan x, y tai z? Eikö plus, miinus, kerto ja jakolaskut riitä? Miksi pitää sekoittaa pää, vaikka kaikki energia menee jo siihen että raahaudun laitoksiin?
Rakas Naava ja 007. Teidän vuoksi tämän teen, että joku päivä minulla voisi olla työpaikkana navetta johon otetaan lehmät jotka eivät voi tuottaa ihmisraukoille maitoa, vastapalveluksena hyvä eläke rakkaille ammuille.
Toivotaan että unelmani toteutuu. että vastaisuudessakin voimme juoda hyvällä omallatunnolla kahvin kanssa maitoa (onhan soijamaitokin keksitty).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.