IRC-Galleria

{Tupu}

{Tupu}

Facebookissa nykyisin enemmän.

Selaa blogimerkintöjä

Yhden menetys,on toisen voitto...Tiistai 05.12.2006 12:10

Nimittäin pyörä jonka alunperin oli tarkoitus mennä toisaalle,on löytänyt oikein hyvän kodin.Löysi jo heti silloin kun se "hylättiin"niiden toimesta joille se ei..noo antaa olla tarkemmat selitykset.. ♥Poika haluaa pyörän huoneeseensa aina yöksi.Ja koska on ollut näin lämmintä,on hän voinut harjoitella pyörällään melkeimpä päivittäin.Ja jos sateen takia ei harjoittelemaan pääse,on suru kova.
Iltaisin hän ihmettelee aina,että miten voi olla näin hyvä pyörä,miten voi olla. :)Ihana pikkumies,joka on hyvin onnellinen pyörästään.
Poika on juuri täyttänyt kolme vuotta.Sain kiitokseksi pojan askarteleman enkelin..
Oikeestaan hyvä näin,että meni tuolle pojalle,aitoa iloa niin pojalta,kuin pojan äidiltäkin.Yksinhuoltaja,jolla kaksi lasta,eikä sitä rahaa niin ole ja isot menot...
Toinen,vanhempi,pojista oli saanut uuden pyörän hieman aiemmin,kovan säästämisen kautta,sai odottaa pitkään.
Minä lahjoitin tuon pyörän sitten sille toiselle.Siksi minä kuulemma olen(äidin sanojen mukaan)enkeli ja poika mulle sitten sen enkelin askarteli kiitokseksi.
Pääasia,että pyörä sai hyvän kodin ja teki pienen pojan erittäin onnelliseksi,kuten myöskin pojan äidin.Hän on onnellinen seuratessaan pojan ajoharjoituksia.
Pyörä menee pitkään pojalla,siinä on irroitettavat apupyörät ja se on sen kokoinen,että varmaan pojalla on pyörää siitä aina tuonne 5vuotiaaksi asti,ellei peräti 6.
Tämmöistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.