IRC-Galleria

{Tupu}

{Tupu}

Facebookissa nykyisin enemmän.

Selaa blogimerkintöjä

TalostaTorstai 27.09.2012 14:47

Avasin jännityksellä tänä aamuna s.postini sillä tiesin,että siellä odottaa kaivattu tieto/varmistus talo-asiassa ja jännitin mikä se päätös on......

Avasin s.postin hiljaa..suljin silmäni..laskin kymmeneen...sitten avasin silmäni ja luin................................Tätä tietoa on odotettu kuin kuuta nousevaa,se oli se viimeinen ja tärkein tieto tässä talo-asiassa..
Ja siellä oli hyviä uutisia!Nyt sitten kiinteistövälittäjään yhteys jotta saadaan avaimet ja päästään muuttamaan kunnolla.
Meitä odottaa 112 neliötä asuinpinta-alaa sisältävä omakotitalo,täys remontti tehty 2007..ylhäällä kaksi huonetta,alhaalla olohuone ,makuuhuone ja keittiö.saunatilassa täysin remontoitu/uusittu sauna,suihkutilassa lattialämmitys,olohuoneessa upea varaava takka ja keittiössä sähkö sekä puulämmitteinen leiviuunilla varustettu hella.Sauna on puilla lämpiävä.
Iso piha ,pihalla iso talli johon voi ottaa vaikka hevosen ,tallin takana laidunmaata=)
Nyt sitten aitatalkoisiin jotta saadaan aita ennen pakkasia.Muutamme vielä enemmän maalle =)
Ja halukkaat voi tarkistaa asian kyllä jos epäilevät ;D Täällä juhlitaan viikonloppuna asiaa ja aletaan viemään ensimmäisiä tavaroita taloon jo huomenna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.