IRC-Galleria

Ketjukirjeideden äitiTiistai 22.07.2008 18:40



Ketjukirjeiden äiti kaikille ketjukirjeiden ystäville Tämän ketjukirjeen panivat alulle kyvykkäät naiset - kuten sinä rikastuttamaan seksielämänsä vielä enemmän. Päinvastoin kuin tavalliset ketjukirjeet, tämä ei maksa mitään. Voit ainoastaan voittaa!!!

Lähetä kirje edelleen seitsemälle parhaimmalle, yhtä kyvykkäille ja viriileille kaverillesi. Sen jälkeen nukutat oman avo-/aviomiehesi/poikaystäväsi, paketoit hänet isoon pahvilaatikkoon (älä unohda ilmareikiä) ja lähetät paketin sille henkilölle jonka nimi on ylimpänä listalla. Kohta sinun nimesi on ylimpänä listalla ja tulet saamaan 823.543 miestä postissa.

Tilastollisen jakauman mukaan niiden seassa on vähintäin:

* 1 Mr. Suomi
* 4 tangokuningasta
* 463 villiä hevirokkaria
* 3'234 hyvännäköistä rekkakuskia
* 20'198 kyltymätöntä höylääjää
* 40'198 biseksuaalista miestä

Yhteensä siis 64.294 miestä, jotka selvästi ovat kuumempia, avoimempia ja herkullisempia kuin se vanha, äkäinen äijä jonka lähetit postissa.Parasta tietysti on, että vanha äijäsi ei takuulla ole näitten joukossa.

ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA KATKAISE TÄTÄ KETJUA
Eräs nainen lähetti kirjeen viidelle kaverille seitsämän sijasta, ja sai oman äijänsä takaisin, edelleen puettuna samaan, lahjaksi saamaansa,jalkoihin ylettyvään villaiseen, haisevaan aamutakkiin, samalla kärsivällä ilmeellä ja jatkuvan krapulan riivaamana.

Se kansainvälinen supermalli joka oli asunut naisen luona siitä lähtien kun oma äijä lähti, muutti samana päivänä naisen parhaan kaverin luo (jolle hän ei ollut kirjoittanut!). Samalla kun olen tätä sinulle kirjoittanut, on nainen, joka on kuusi paikkaa ennen minua listalla, vastaanottanut 837 miestä ja on joutunut sairaalaan ylirasituksesta. Sairashuoneen ulkopuolella odottaa vielä 452 laatikkoa.

SINUN ON USKOTTAVA TÄHÄN KETJUKIRJEESEEN
Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus parantaa seksielämääsi. Ei kalliita illalliskutsuja, ei tuntitolkulla keskusteluja jalkapallosta vain saadaksesi hänet suostumaan seksiin. Ei mitään velvollisuuksia, ei hapanta anoppia, ei epämiellyttäviä puheita häistä tai kihlajaisista. Älä siis epäröi! Lähetä kirje jo tänään seitsemälle parhaalle kaverillesi. Ellei sinulla ole miestä niin lähetä pyöränpumppu siinähän on sama periaate, eli kun mäntä falskaa niin se rotisko menee vaihtoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.