IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.01.2008 17:47

Siivosin tietokonetta ja löysin tarinan, jonka Mari (grissom) on tehnyt miusta joskus :'D

Olipa kerran Helmi. Helmi ei ollut kovin pitkä, mutta hänellä oli suuri sydän ja oikeasti hän olikin hyvä haltijakummi. Syntyipä sitten kerran pieneen maankoloon poikavauva ja Helmiä kutsuttiin papin sijaan kastamaan poika. Lapsen vanhemmat olivat niin kiitollisia helmille siitä, että hän kastoi pojan ilman maksua ja antoivat helmille luvan keksiä pojalle nimi.Pojan vanhemmat olivatkin tietämättömiä Helmin salaisesta pervosta puolesta.
Helmi kastoi pojan Kukkaseksi. Vanhemmat olivat kovin hämillään pojan uudesta nimestä, sillä he itse olivat ajatelleet Pekkaa, mutta koska Helmi kovana haltijana piti päänsä, poika sai nimen kukkaseksi.Pojan kasvettua muut kylän lapset alkoivat pilkata poikaa nimestään ja silloin Helmi tuli väliin ja muutti kiusaajat sammakoiksi sammakot rupesivat kurnuttamaan kovemmin vastalauseekseen, mutta eivät mahtaneet mitään Helmin suurille voimille. Kukkaseksi yhtyi mukaan leikkiin ja muutti vahingossa yhden sammakon porsaaksi. Helmi oli hämillään miten pojalla voi olla samoja voimia kuin hänellä. Helmi kysyi asiaa pojaltaja tämä sanoi, että Helmi oli tälle itseopettanut taikoja kaatohumalassa. Poika nousi porsaan selkään ja ohjasti tämän kohti maantietä samalla rekka tuli hurjaa vauhtia heitä kohti. Helmi huusi: perkele minä mitää olen sinulle opettanut, mutta poika ei kuullut
sillä rekan voimistuva jyrinä läheni heitäkohta. He olisivat jo maantiellä siis poika ja sika, mutta pojan harmiksi he törmasivät ennen tietä suojatimerkkiin. Poika muuttui perhoseksi ja porsas narkkariksi. Helmi huusi kauhuissaan ja juoksi kohti tietä eieiei hän hoki itkuissaan. Hän oli aiemmin jättänyt autonsa avaimet pojalle, kun oli käskenyt pojan hakea hänen taskumattinsa autosta ja nyt kun poika oli perhonen avaimet olivat poissa ja taskumatti lukitussa autossa helmi voihkaisi suruissaan ja lähti laahustamaan kohti alkoa näin helmistä tuli roskisdyykkari.

Kiitos Mari <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.