IRC-Galleria

äni-

äni-

IG : ani4art FB : www.facebook.com/ani.j.official

from äni´s little black book:Keskiviikko 30.01.2008 15:30

-Lähdet?! Minne?

-En tiedä, jonnekkin minne mulla on varaa vaan menolippuun, hän kertoi rauhallisesti irroittamatta katsettaan edessä lipuvasta sorsapoikueesta....-Ehkäpä Intiaan tai Kiinaan.

-Mitä sä siellä ilman rahaa ja työtä teet???

-Noh, luultavasti samaa kuin täälläkin.
Minua pelotti hänen rohkeutensa ja päättäväisyytensä välillä. Nyt oli juuri sellainen hetki. Halusin hänen ymmärtävän minua ja tartuin häntä kädestä kääntäen hänet kohtaamaan katseeni.

-ET SÄ VOI ! Sullehan voi käydä ihan mitä vaan! Ja mieti ny, sä oot nainen. Ei sulla oo mitään oikeuksii nois paikois. Ne miehet hän siel on ihan sikoja ! Ne vaan käyttäis sua hyväkseen ja pakottaa sut siivoomaan niitten paskoja koko sun loppu iäks ! sitäkö sä haluut ?!?

-KUUNTELE ITTEES ! Hän tulistui, " Etkö sä just kuvaillu länsimaalaisenki miehen ? Miten miehet siellä muka eroaa miehistä täällä? Eiks se oo ihan vitun sama et missä maassa mut alistetaan ja esineellistetään jos niin käy kuitenki ! Ei miehet tääl oo yhtään hienompia ku muutkaa. Nytkin yrität taivuttaa mut sun tahtoos ja riistää mun vapauden lähteä. Mä oon kurkkuani myöten TÄYNNÄ!"

-Mutta...hei..en mä tollee ku--

-NO ETPÄ TIETENKÄÄN ! Siellä mulla on ees mahollisuus uuteen ja parempaan elämään. Kaikki miehet tääl on menettäneet kunnioituksensa elämää, luontoa ja muita ihmisiä kohtaan.
Täällä välitetään vain ittestään, omista haluista ja rahasta. Tän takii kaikki on niin sokeita ja pikkusieluisia pelkureita.
Mikään, edes rakkaus ei ole enää pyhää. Imiset arvioidaan 4-10een joka fakin asiassa. Rakkautta kutsutaan puolenvuoden pilluksi ja ihmiset ottaa keskimäärin enemmän avioeroja kuin poskeen !!
MÄ TAHDON VITTUUN TÄÄLTÄ ! Mä en enää halua yrittää uskoa ku petyn aina. Anna mun mennä !

Katsoin hänen katkeria kyyneliä vuotaviin silmiinsä ja kiihtyneesti kohoilevaa rintaansa. Silloin hänen sanansa kolahtivat minuun koko voimallaan ja minä häpesin.
Irrotin käteni hänestä ja käännyin katsomaan sorsia. Kurkkuani puristi kun vaistosin rakastamani naisen kävelevän loitommaksi ja loitommaksi minusta, ehkä ikuisiksi ajoiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.