IRC-Galleria

äni-

äni-

IG : ani4art FB : www.facebook.com/ani.j.official

Paulo Coelho - Zahir <3Lauantai 18.10.2008 15:43

Olen vapaa nyt ja olin vapaa sellissä, sillä eniten tässä maailmassa arvostan vapautta. On totta, että olen juonut sen vuoksi viinejä joista en ole pitänyt, tehnyt sellaista mitä ei olisi pitänyt tehdä ja mitä en enää tee, saanut monia arpia ruumiiseeni ja sieluuni ja haavoittanut ihmisiä - joilta olen pyytäny anteeksi ymmärrettyäni, että voin tehdä mitä vain, paitsi pakottaa toiset mukaan hulluuteeni, elämännälkääni. En kadu kärsimiäni hetkiä, kannan arpiani kuin kunniamerkkejä, tiedän että vapaudella on yhtä kallis hinta kuin orjuudella; ero on vain siinä, että sen hinnan maksaa mielellään, hymyssä suin, vaikka tuo hymy olisi kyynelten kostuttama.

Italialainen runoilija Dante sanoi Jumalaisessa näytelmässä, että sinä päivänä kun ihminen antaa todellisen rakkauden tulla esiin, rikkumaton järjestys muuttuu sekasorroksi ja ravisuttaa kaikkea sitä mitä pidämme oikeana ja totena.
Maailma on todellinen sitten kun ihminen on oppinut rakastamaan - siihen saakka elämme siinä luulossa että tunnemme rakkauden, vaikkemme uskalla kohdata sitä sellaisena kuin se on.
Rakkaus on villi voima. Jos yritämme hallita sitä, se kukistaa meidät. Jos yritämme vangita sen, se tekee meidät orjikseen. Jos yritämme ymmärtää sitä, se saa meidät hämmentyneiksi ja epätietoisiksi,
Rakkauden voima on maan päällä tuottaakseen meille iloa ja tuodakseen meidät lähemmäksi Jumalaa ja toista ihmistä. Ja siitä huolimatta rakastamme nyt tavalla, joka antaa meille yhden minuutin rauhan jokaista tunnin mittaista tuskaa kohden.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.