IRC-Galleria

---janna---

---janna---

Josefina's Proud Mommy ♥♥

Terveyskeskuksessa käyty.Perjantai 26.09.2008 21:13

Vitsi ku jouduttiin odottaan lääkärille pääsyä. Aika oli 14.45 ja sisälle päästiin vasta 15.50! Prkl!

Mutta, ei ollut korvissa mitään. Rohina johtuu vaan siitä, kun limaa kurkussa, mut ei oo keuhkoissa silti mitään. Kuumelääkkeeseen antoi reseptin... Sanoi sit vielä lopuks, et jos tuntuu yö kovin vaikeelta, ni tulkaa huomenna aamusti vielä näyttää. Et ku korvatulehduksen tilanne voi muuttu ihan pienessäki ajassa. Nyt ei näkyny, ni huomenna voiki jo näkyä. Saapi kattoo nyt sit ens yötä. Voihan se toki olla vaan tavallinen flunssakin, mut mä oon vaan heti huolissani, ku ei neiti oo kertaakaan ollu vielä kipeenä, ni tulee siinä kaikki mieleen. Toivottavast alkas menee parempaan suuntaan jo...

Hain sit apteekista niitä keittosuolatippoja ja sit Panadolin nestemäistä. Ku meillä on ollut Pamol F-lääkettä, mut se on jotenki niin hankala tuon ikäselle, ku pitää liuottaa se lusikalliseen vettä tai maitoo ja saada sihti osumaan suuhunki vielä neidin heilumisilta. Suppojakin on ollut, pari käytin ku hampeja tuli. Muuten ei ookkaa sit lääkkeitä tarvittu. Illalla ajattelin antaa nyt sit tota nestemäistä, saa nähä miten menee, ku ei varmaan miltää hyvältä maistu.

Tossa ennen ku vein Josefinan sänkyyn, annoin päivän toisen peruna-aterian. Nyt ainaki ruoka maitto vähän paremmin, ku esim eilen. Maitoo hän ei kyl kauheesti oo nyt huolinu, mut ruoka menny jo ihan suht hyvin. Hyvä niin. Olen niin onnellinen Josefinasta. Hän on niin ihana. Rakastan häntä koko sydämestäni, aina ja iankaikkisesti. Tuntuu kamalalle kuunnella neidin yskivän, rohisevan ja sit ku näkee, et hänellä on huono olla nuhanki takii. Kurjaa! No, kai tää tästä alkaa parempaan suuntaan jo pian menemään.

Lääkäri sit muuten sano vielä, ku jossain välis puhuttiin siitä, et jaksaaks Josefina leikkiä ja touhuta päivisin ja ku sanoin, et joo, mut ei täysin oma itsensä ole. Ni siihen lääkäri sit sanoi, et kyllä lapsen vanhemmat lapsensa parhaiten tuntee, mutte jos Josefina olisi tosi kipee, ni ei jaksas tollai äänellä (ku pirpana siis piti jotai omaa älämölöään siinä isin sylissä) ja laittaa hanttiin esim pukemista (mut eipä lääkäritäti tiennyt, et Josefina laittaa iskää aina ihan kymmenen-nolla pukemisessa:D). Mut hyvällä pohjalla ollaan kuitenkin, on Josefina kuitenki sen verran virkeenä. Mut hyvä oli silti käydä tarkistuttamassa.

Kovasti nytki mölisee tuolla sängyssä eikä millään malttais nukkua. Päivällä veti kivat unet, jouduin ihan herättämään, ku lääkäriin tartti lähtee. Meni nukkumaan siinä klo 11 maissa, heräs vähän vitisee siitä puolen tunnin päästä, mut sain sit nukkumaan uusiks. Herättelin sit siinä vähän ennen puoli kolmee, ku tosiaa piti sinne lääkäriin lähtee ja välipalaki syödä ennen ja kaikkee. Kuin kauan olis mahtanu nukkuu, ku oli niiiiiiiin sikees unessa vielä sillonki ja ihan töttöröö pitkän aikaa. Taitaa nuo yölliset heräilyt vähän ottaa itteään takas... Nyt tarvii mennä kattoo, et onks tuolla pimulla taas kakkat tullu sen jälkee, ku oon sänkyyn vieny. Vitinä kuullostas vähä semmoselle ... Mut juu, moikka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.