IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Lähettäjä: kurki
Päivämäärä: 30.7.09 12:30:41

täpläperseitähän kasvatetaan vaan sen takia että pikkutytöt ihastuu näihin peppi pitkätossun poneihin ja niistä kääritään helpot rahat. mutta parempia nää kun sekopääcobit tai fwbt.
----
Lähettäjä: henu
Päivämäärä: 31.7.09 21:45:14

Itselläni on tälläinen "täpläperse" ylläpidossa ollut jo 1½ vuotta, ja olen todella tyytyväinen ja iloinen tästä tammasta, täysin maastovarma, hyppää varmasti (vaikka ei niin hyvällä tekniikalla) ja menee kivasti koulua, sen lisäksi on todella hoitajan unelma ja kiintyy helposti ihmiseen :) itse pidän rodusta todella paljon. ja olen tälle tammalle menettänyt sydämeni täysin :)


Lähettäjä: Aikku
Päivämäärä: 31.7.09 23:51:10

henu: Miten sinulla voi sitten olla kuvia galleriassa jossa tämä "hevosesi" hyppii pystyyn ja pukittaa??!
Lisäksi ei Bella tai Celinakaan ole kuulemani mukaan aina kovin kauniisti ole tunneilla käyttäytyneet.. Sirpa voi niihin olla ihastunut mutta eivät ne nähtävästi tuntikäyttöön sovi.. En siis välttämättä puhuisi kilteistä ja toimivista!!!


Lähettäjä: Cinde
Päivämäärä: 1.8.09 10:48:15

Voi olla Henulle rakas mutta päästään viallinen sillä hyppii pystyyn myös käsitellessä!
Täysin soveltumaton ratsastuskäyttöön höperön päänsä ja käytöksensä takia. Siksipä sen ensimmäinen ratsuttaja (Henna) lopetti sen ratsastamisen kun heittäytyi selälleen kesken ratsastuksen.


Lähettäjä: elsu
Päivämäärä: 1.8.09 17:27:52

En nyt oikein ymmärrä, että jos henulla on pari kuvaa galleriassa kun cinde hyppii pystyy tai pukittaa niin siitä sitten voidaan päätellä minkälainen tämä hevonen on. Kyllä varamasti jokaisen hevonen on joskus tehny jotain sellaista ainakin alku aikoina, ellei sitten ole jokin karuselli hevonen. Ottakaa huomioon et kummiskin melkein kaikissa muissa kuvissa cinde menee todellakin upeasti koulua sekä hyppää. Ja en usko et cindellä on mitään vikaa päässä vaikka edellinen ratsuttaja olisikin tippunu siltä kesken ratsastuksen, niin voi käyde kenen tahansa hevosen kanssa jos esim. se sattuu pelästymään jotain. Onhan hevonen eläin jonka ajatuksista ei voi koskaan tietää.


Lähettäjä: *
Päivämäärä: 1.8.09 20:13:23

Cinde on noussut pystyyn vähän useammin kuin kerran, se on jo tapa sille.


rakkaat ystävämme ht:netti läiset <3

--n- huomaatteks te? täysin hullu ja sekopää !!!!!!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.