IRC-Galleria

-PeuKKu_

-PeuKKu_

joku vitun peukaloinen joka lentää rumalla ankanpoikasella!!!

jukka mutonenKeskiviikko 12.05.2010 00:47

Jukka Mutanen

Omaan hulluun päähän vaan pälkähti, että jotain voisi tehdä. Mitään ajattelematta laitoin haasteen Facebookiin ja lupauduin ajamaan minikaivurilla Hangosta Kuusamoon.
Jukka Mutanen lupautui viime viikolla ajamaan huiman tuhannen kilometrin matkan hitaasti etenevällä minikaivurilla, jos hänen sivustolleen liittyy 50 000 fania. Maanantai-iltaan mennessä kannattajia oli ilmoittautunut jo yli 49999, ja lupaus on kohta pantava täytäntöön.
- Tästä on tullut ihan tolkuton juttu. En uskonut, että faneja tulisi noin nopeasti. Nyt näyttää tosi vahvasti siltä, että joudun todellakin ajamaan matkan.
Vaimo ja poika tukena
26-vuotias mies on valmistautunut urakkaansa jo henkisesti. Tuhannen kilometrin matka hidasta kävelyvauhtia kulkevalla minikaivurilla tulee kestämään useita viikkoja. Lähtöpäiväksi hän on valinnut kesäkuun ensimmäisen päivän.
- Mitään tarkkaa kestoa matkalle en ole laittanut, koska ikinä ei tiedä, mitä matkan varrella tapahtuu, kaivuriseikkailija pohtii.
- Vaimo lähtee meidän pojan kanssa mukaan asuntoautolla. Eihän ne tietysti pysty yhtä hitaasti ajamaan, mutta ovatpahan ainakin tukijoukkona mukana.
Aikaa ajatuksille
Pelkkää ajoaikaa Hanko-Kuusamo-välillä Mutaselta tulee kulumaan kaivurin kopissa noin 200 tuntia. Lisäksi päälle pitää laskea lepotauot ja yöpymiset, jotka Mutanen aikoo viettää matkan varrella olevissa hotelleissa.
Suurimmaksi haasteeksi ennätysmatkallaan hän pitää yksinäisyyttä.
- Toisaalta se on ihan hyvä, että joutuu rauhoittumaan ja miettimään kaikenlaista. Ehkä siinä tulee mietittyä syntyjä syviä ja sitä, kannattiko koko tähän hommaan ylipäätään lähteä, Mutanen naurahtaa.
- Onneksi kaivurissa on radio ja otan tietysti läppärini matkaan, jotta voin raportoida Facebookissa matkan edistymisestä.
Jukka Mutanen toivoo, että hän pääsee minikaivurillaan Kuusamoon juhannukseksi, mutta on varautunut viettämään tulevan keskikesän juhlan myös ahtaassa ohjaamossa, jos matkaa on vielä jäljellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.