IRC-Galleria

-R-Evolve-

-R-Evolve-

On nyt kyl niin täpinöissää.... Jee....

[Ei aihetta]Lauantai 13.01.2007 21:31

kirjoita kolmen kaverin nimi ja kerro niistä pieni tarina jokaisesta oma:D
tämä kertoo kuinka hyvin tunnet kaverisi<3 ja sen jälkeen haasta yksi!

Niina:
Niinan mä tiesin jo yläaste aikoina, mut nyt vasta ku menin amikseen ollaan alettu olee ystäviä.... Yläasteelta mä muistan sen siitä et se oli melko neiti jolla oli aina korkkarit jalas.... :D (ei millään pahalla) Mut mä tuun muistaan aina sen ekan päivän ku menin Nivalan amiksen asuntolaan ja aattelin et perkele mä en tunne täältä ketää, pelottavaa.... Ja sit ku menin huoneesta ulos niin Niina oli vastakkaisen huoneen ovella, mä olin niin helpottunu.... On tääl sentään joku jonka mä tunnen.... Siitä asti ollaan oltu kavereita ja nykyään parhaan ystävät.... (ainaki mun puolelta) :D <3

Terho:
Terppaan mä tutustuin viime keväänä toriryyppyreissujen yhteydes.... x) (ne oli kyllä hupasia) Sillon ku Terho oli mun kaverin kämppis ja mä näin sen ekan kerran niin se oli mun mielestä jotenki pelottava... :D Haha, naurattaa vähä näin jälkeenpäin aateltuna, se on kyl kaikkee muuta.... Ja sen muistan kans hyvin ku se oli leikannu hiukset eikä kertonu siitä mittää, sit ku sen näki niin vähä meikä oli järkyttyny.... Piti vähä aikaa ihmetellä et mitä hemmettii sä oot tehny.... x)

Marja:
Marjan mä oon tuntenu ihan pikku pennusta lähtien... Kyllä sitä pikkusena oli idiootti, joo tämä eräski pikkusaari juttu.... :D (Marja kyl ymmärtää) Ei helvetti.... Se yks kesäoma oli kyl ihan paras ku istuttii melkee joka yö aamuun asti Juhon ja Marjan kans petukalla ja puhuttii kaikkee ihan sairasta.... Sai vähä nauraa ku kaikki oli aina niin väsyneitä niin sen voi vaan kuvitella et minkälaisia ne jutut oli.... "Pää kii pulu" "Juho menee toiselle rannalle kädelle" xD :)

Haastan:

kananpersekarva

Olkaapas hyvä....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.