IRC-Galleria

Horoskooppi: RapuLauantai 02.02.2008 16:57

Otteita ravun luonnehoroskoopista :D enkä siis lue horoskooppeja tai mitää ;)

Rapu reagoi kaikkeen tunteella. Väärä sana tai väärä ilme voi muuttaa lämpöä ja turvallisuutta huokuvan Ravun jäätävän välinpitämättömäksi kesken lauseen, halauksen tai rakastelun(!). Rapu suojelee sisintään ja vaaran uhatessa nousee mitään läpäisemätön panssari kuin tyhjästä Ravun ja tunkeilijan väliin.

Ravut eivät kaipaa sanoja huomatakseen tulleensa loukatuiksi. Pelkkä arvosteluun viittaava äänensävy voi saada Rapu-raukan käpertymään kuoreensa tai pakenemaan kauhistunut katse silmissään jonnekin itsesäälin ja henkisesti koetun murhayrityksen läpäisemättömään viidakkoon.

Ravun kumppaniksi on helppo päästä, mutta Ravun kanssa eläminen vaatii niin pitkää pinnaa ja niin valtavaa ymmärrystä, että vain harvat ja valitut pystyvät luomaan tasapainoisen suhteen tähän eläinradan mutkikkaimpaan oikuttelijaan.

Rapu huolehtii ja hoivaa läheisiä ihmisiä kuin suuri äiti konsanaan.

Ravun herkkää olemusta vaivaa tavallista useammin masentuneisuus, itsesääli, ujous ja alemmuudentunto. Ravulla on myös tuskastuttavan hyvä muisti kaikkien kokemiensa vääryyksien suhteen ja hänen kaunaisuutensa ei vähästä hellitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.