IRC-Galleria

Tracon V <3Keskiviikko 07.07.2010 20:15

Joo hieman on aikaa päässy kulumaan tosta Traconista, ku ei oo kuvia saanu koneelle. ;< Mullahan ei ollu siis oma kamera ollenkaan mukana (kuvatilaa ei ollu yhtään jäljellä) joten Supon kameran saldoon on turvauduttava ;) Harmi että Suppo ei ollu saanu musta oikeesti YHTÄKÄÄN kehuttavaa kuvaa ;( Ihan kauheita kuvia, himopömpöstä puhumattakaan.. PAHOITTELEN SIIS KAUHEITA ILMEITÄ JA MUN PÖMPPÖÄ!! Ahh, rakastan näytellä mahaani..

Conissa oli ihan tajuttoman kivaa, vaikka kiire tuli taas.. Vessassa oli kaikkee jännää säätöä, kuten rautalankaviritelmiä, puol rullaa kakspuolista teippiä, puhumattakaan kasvomaaleista ja hakaneuloista, tai pukujen päälleompelusta ;D Hehe, cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä! (Ja vessassakäynti coneissa mahdotonta) Kuvia meistä otettiin tosi paljon, mikä tietenkin oli tosi kivaa, ja oli ihanaa kuulla kehuja cosseista, ja kuulla jopa sitä, että oltiin conin parhaita cosseja <3 Oikeesti, kiitos siitä, it means a lot!

Nähtiin myös Emmiä ja Emmin kavereita, oli kiva tavata ;> (Jahka Emmi tunnisti mut, kesti ehkä hieman) Kuuma oli, (jopa mun puvulla) ja kun oli pertsa, ja paperimassakypärä, niin voin kertoa että aivot hieman paistuu!

Ja se hotelli... Sinne todellakin oli pitempi matka kun kolme kilsaa.. oisko sinne ollu 5-6 km.. ;[ Onneksi mun ja Sannin loistavilla kartanlukutaidoilla löydettiin kyllä ihan helposti sinne. Ymmärrän tän jälkeen paremmin perheenäitejä, kun ite kävelet kantamusten kanssa kartta kädessä ja "lapset" huutaa takana; "mulla on kuuma" tai "kuinka pitkä matkaaa?" "Ai VIELÄ 500m?" xD Ja sitten täytyy välillä jäähä Saharan polttavaan aurinkoon (köh köh) odottelemaan kun puolet jäi jälkeen.. Joten ei ollu ihme että sunnuntaina mentiin kaupunkiin linkillä ;D
Mutta se hotelli oli tosi täydellinen <3 Eli jos menette Tampereella hotelliin, ni harkitkaa VILLE HOTELLIA!! Eli kun kyse oli itsepalveluhotellista, ei ollu respaa, vaan Ovikoodi haettiin Oluthuone Villesta, joka on siis samassa rakennuksessa. Oli siis helppoa, kun oli ovikoodit, ni vaikka oli kolme huonetta, ni pysty käymään kaikissa huoneissa ihan vapaasti.
Sitten ihan vieressä oli kauppa, josta ostettiin kivat iltamässyt ja aamupalat, ja katottiin telkkua ja hengailtiin.

Seuraavana aamuna taas aikainen herätys ja cossit päälle, ei kyllä ollu yksinkertaista, varsinkin Sinin muuttaminen Ulpuksi, johon sisälty kasvomaalia, päänsärkyä, buranaa, pertsacappiongelmia ja SIIVET. D: Pahinta oli kyllä kulkea niitten kanssa kaupungin läpi siinä tuulessa ;o Oli kyllä vastaantulevilla hauskaa jos ei muuta ;D

Sunnuntaina oli conissa ihan sikakivaa myöskin, käytiin myös karaokessa, ja mun ääni oli melkein palannu, joten menin Venlan kanssa laulamaan Abracadabran! ;)

Oli kyllä haikeeta lähtee, mutta oli niin mukavaa taas pitkään aikaan, heti haluais takasin coniin ja (yllätys) cossaamaan ;) No, onneks käydään ainakin tarkastamassa Finncon about viikon päästä!

Nyt ollaan vaan palailtu, ja eilen meillä oli eeppinen vesisota Ellan kanssa xD Nyt lähen tästä Vipelle, nähdään pian

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.