IRC-Galleria

ME WITHOUT MAKE-UP!! a.k.a HalloweenMaanantai 01.11.2010 00:00

Oikein kauhistuttavaa Halloweeniä kaikille tasavertaisesti ;)
Me oltiin alettu puhumaan Halloweenistä ties kuin kauan aikaa sitten, mutta sitten se tulikin ihan puun takaa! :D No ei sillä et se ois jotenki meihin vaikuttanu.. Päätettiin lauantaina mennä kattomaan Paranormal Activity 2 näin Halloweenin kunniaks, ja koska on Halloween, päätettiin mennä aikasemmin kaupunkiin pelottelemaan normaaleja kunnon kansalaisia. (Oikeesti PELOTTELEMAAN) En oo oikee koskaa ymmärtäny sellasta puoliperseistä Halloween-pukuilua, kuten esimerkiks pirun sarvet tai kissankorvat.. Jos pukeutuu, ni se tehään kunnolla, ainaki me päätettiin niin. xD Oijoi ja ainaki lievää kauhua saatiin Jyväskylässä herätettyä.. Illalla me vaan siis hengailtiin (Vippekin oli mukana vaikka ilmotti olevansa menkkaperse), ja en tiedä miks, mut syötiin ihan koko ajan.. Oikeesti, mäkki, subi, hese, coffee house.. xD Mums mums läskipyllyt tykkää..
Sitten mentiin kattoon se elokuva.. joka oli huono ;/ Ykkönen oli paljon parempi, tän jälkeen ei ees pelottanu yhtään ;/ Ja vaatii todellakin ykkösosan katsomisen tajutakseen.. No mutta sitten suunnattiin Venlalle yöks, ja saatiin kaikki se kauhee tökötti naamasta, ja asetuttiin mukavan löhöisästi kattomaan kauhuelokuvaa Tale of two sisters, ja onnistuttiin melkein kaikki nukahtamaan kesken leffan, hyvä me! xD Sitten raa'an koiraherätyksen jälkeen (köhköh) syötiin hyvää kanasalaattia, lagattiin ja nukuttiin ja katottiin vierestä kun Iita pelas Ookamia. xD Nyt sitten oon ollu datailemassa ja ajattelin sulostuttaa galleriaa näiden kuvien olemassaololla.. Oikeesti piti hieman miettiä et julkaiseeko KUKAAN täysjärkinen ihminen tälläsia kuvia itestään nettiin, mutta nähtävästi päätin etten ole täysjärkinen ;P Päivän kuluessa päätettiin meijän roolit:
Sini= Friikkisirkuksen tirehtööri (ghouli)
Janita= Akrobaatti (Mies jätti ja liittyi sirkukseen, zombie)
Venla= Jellona-ihmissyöjä (duh)
Ella= Jonglööri (Käyttää omia silmiään palloina, mutta etsii uusia)
Minä= Hukkunut, näyttelykohde (Tulkaa kaikki katsomaan mahtavaa vesiakrobatiaa!)
Suppo oli vaan lusmu (muutenvaan ruma)


OIKEESTI VAROITAN, NÄMÄ KUVAT EI OLE HERKKÄHERMOISILLE, näytän pedonperseeltä, tai vaihtoehtoisesti Star Warsien keisarilta.. Kukaan ei pidä mua enää kyllä kauniina näiden otoksien jälkeen.. You have been warned, jotenka nyt kuvia meidän pelottavasta Halloweenista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.