IRC-Galleria

-jaanamoi-

-jaanamoi-

Kun meno muuttuu oudoksi, oudot panee menoksi <; ♥ ♫

Selaa blogimerkintöjä

whooo! 8) ♥Torstai 14.01.2010 11:44

Eiline oli huippu.
koulua 11.45 asti, sitten Annenkaa kotsan tehtävän tekoa. sit Hennankaa poleenille ja Kauppaa ja sit Sisikselt hakee kamat ja Idalle.
ja viiden aikoihi lähettii kävelee kontarille, kinomaniaa!
olin iha seko ennen ku leffa alko. :D hahah :D
"Mitäs sanoisitte jos mun tuleva poikaystäväni olisi täplikäs?" :D
"hey, onks semmosta itsevaalentavaa, ku on itseruskeuttavaki?"

jnee. :D sit Uusikuu, ahh, se oli huippu ♥ paitsi se loppu, arghg! :DD
sit Idalle, katottii neloselt joku pahan oma leffa, seki oli good. 8) häiritti iha perkeleesti ku siin oli yks jätkä joka näytti ihan sairaan tutulta ja ei saatu millää päähä kuka se on, mä sanoin yhes vaihees et "näyttää iha bratt pitt:ilt, mut ei salee oo" SEN MIEHEN TAKIA piti kattoo leffa loppuu ja valvoo päälle puolee yöhö. ja se mies sit kuitenki loppupeleis oli bratt pitt ;) et sillai. sit juteltii viel johonki yhtee. Ida nukahti jossai vaihees, ku höpötin sille jotain mut Ida ei enää vastannu mulle, nii sit lopetin puhumisen ja aloin ittekki nukkuu :D
Herätys 07.00, aahh. normaalisti pitäs herätä jo 06.00 ja seittemält jo bussis, mut kun on p-mäel jo valmiiks nii sai nukkua, jees.
sit lähin käppäilee Idalta koululle yksin, ku Ida lähti töihi isänsä kyydillä ja OSASIN, vaikka Ida väitti että eksyn kuiteski.
nyt datailen fysiikan tunnilla, piti ettiä tietoa ydinenergiasta. koht tulee jotai ya:laisia meijän luokkaa tutustuu, viel yks tunti fysiikkaa ja sit kaks tuntii kuntoutusta ja the end --> suuntaan keskustaan ja poleenille ;D jea! ja sit 14.30 bussil himaa ja dataamaan 8) pitäs tehä huomiseks kirjaesitelmäki, huoh! 75 sivuu viel lukemattaki siint kirjasta :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.