IRC-Galleria

truths.Tiistai 26.05.2009 23:07

Jos koskaan sallitte itsenne tuntea hyvää mieltä siksi, että joku sanoo teidän olevan hyvä, valmistatte itsellenne pahaa mieltä silloin, kun ihmiset sanovat, että ette olekaan hyviä. Niin kauan kuin elätte täyttääksenne toisten ihmisten odotukset teidän on huolehdittava, mitä puette yllenne, miten kampaatte hiuksenne, ovatko kenkänne kiillotetut - lyhyesti sanottuna, että täytätte heidän jokaisen kirotun odotuksensa. Sitäkö te kutsutte inhimillisyydeksi?

Ette ole koskaan niin täynnä itseänne kuin tuntiessanne kipua. Ette koskaan pyöri itsenne ympärillä niin paljon kuin ollessanne masentuneita. Ettekä ole koskaan niin valmiita unohtamaan itseänne kuin ollessanne onnellisia. Onnellisuus vapauttaa teidät itseltänne. Kärsimys, kipu, kurjuus ja masennus sitovat teidät itseenne.

Yhdelläkään ihmisellä koko maailmassa ei ole valtaa tehdä teistä onnettomia.

Miellyttävät kokemukset tekevät elämästä riemullisen, mutta ne eivät itsessään saa aikaan kasvua. Tuskalliset kokemukset saavat aikaan kasvua. Kärsimys osoittaa teissä sen alueen, jossa ette vielä ole kasvaneet, missä teidän on tarpeen kasvaa ja muuttua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.