IRC-Galleria

Yhdysvaltojen Cosmopolitan-lehti listasi ne yleisimmät hullut jutut, joita naiset tekevät vain ja ainoastaan miesten tähden.
Millainen olisikaan maailma ilman toista sukupuolta.

1. Brasilialainen vahaus

Kivuliaalta rangaistukselta tuntuva karvojen repiminen kuumalla vahalla ei ole jotain, mitä tekisimme huvin vuoksi, usko tai älä.

2. Itsensä rääkkääminen spinningissä

Liikunta tuottaa hyvää oloa aiheuttavia endorfiineja, mutta olisiko viisisataa kaloria tunnissa kuluttava kuntopyörärääkki keksitty maailmassa, jossa ei ole miehiä?

3. Veden valuttaminen pissatessa

Tiedämme toki itsekin, ettei ole mitään mieltä peitellä sitä tosiasiaa, että teemme vessassa ihan samoja asioita kuin miehetkin. Haluamme kuitenkin tehdä ne huomaamatta.

4. 12 sentin korkojen käyttäminen

Pidämme toki siitä, että itsekin pidämme itseämme upeina ihanissa korkkareissa. Mieli saattaa kuitenkin muuttua, kun olemme kävelleet niillä useamman tunnin.

5. Sen joukkueen paidan käyttäminen, josta emme juuri välitä

Toki haluamme käyttää julkisesti istumatonta, liian isoa paitaa, joka on yksinkertaisesti kaikin tavoin epäedustava. Kiitos kuitenkin, kun annoit sen synttärilahjaksi.

6. Yöpyminen miehen asunnolla keskellä ei mitään... viikolla

Aikaisin aamulla työpäivään valmistautumista pahempaa on vain se, kun joudumme tekemään sen kämpässäsi ilman omaa vaatekaappia ja lempihiustenkuivaajaa.

7. Lahjojen ostaminen miehen sukulaisille

Mies itse ei välttämättä muista äitinsä syntymäpäivää, mutta tyttöystävän on vähän pakko muistaa, mikä asettaakin naisen vastuuseen siitä, että anoppi saa lahjansa. Valittavatko miehet koskaan joululahjashoppailun loppumattomuutta? Eivät, koska tyttöystävä ostaa ne kaikki.

8. Teeskenteleminen

Tiedämme, että se on hyvin, hyvin väärin, mutta aina ei vaan jaksa selittää, että mitäs et jaksanut hoitaa esileikkiä etkä uskonut, ettei huvita. Emmenä ainakaan jaksaisi pidellä päätäsi, kun itket, ettet osaa tyydyttää naistasi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.