IRC-Galleria

19.07.08 20:07 <`sann`> moro mummo sori että en päässyt lenkille mutta tulisitko meseen olisi mukaisaa jutustella kanssasi kiitos

19.07.08 21:02 <`sann`> Mitäänsanomattomasta reaktiosta edellistä viestiäni kohtaan ymmärtänen että olette sydänjuurianne myöten loukkaantunut ja verisesti suuttunut sen johdosta, kun en lähtenyt kanssanne kävelylle. Pahoittelen näitä ikäviä yhteen sattumia joiden johdosta olin kummankin soittonne aikana jossain muualla kuin toimettomana omassa huoneessani. Voinet antaa kömmähdykseni joskus hamassa tulevaisuudessa anteeksi. Kiitos.

19.07.08 21:36 <Akee-> Kumoan tämän harhaanjohtavan väitteen etten olisi huomioinut suutuspäissäni edellistä kommenttianne, sillä saanen ilmoittaa, että olin jo päästänyt sieluni irtautumaan galleriasta enkä ollut huomannut teidän arvoisaa kommenttianne ajallaan. Pyydän syvästi tätä kömmähdystäni anteeksi, mutta tohdin epäillä että panette tätä pahaksenne.

19.07.08 21:43 <Akee-> Ja nyt itse asiaan. Olen syvästi iloinen saadessani ilmoittaa tämän ilouutisen, että te ette repineet sieluani kappaleiksi ilmoittaessanne monesti ettette pääse lenkille kanssani. Se tosin saattoi aiheuttaa itsessäni hieman epäilystä niin monen kieltäytymisen takia, mutta uskon syvästi teidän olevan täysin vilpitön tämän asian suhteen. Sieluni siis säilyi ehjänä tämän suuren vastoinkäymisen läpi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.