IRC-Galleria

AntiChild

AntiChild

Let's drink till the moon doesn't shine

..jälkimainingeissaPerjantai 02.05.2008 02:38

..oli kivat juhlat.

Torstai: katottiin pikku-britaniaa.. pelattiin korttia muutaman kaverin kanssa ja otettiin muutamaa enemmän huikkia. :)
Perjantai: krapula.. ja mä jouduin vielä aamulla töihin.. hiukan useampi tuli sitten myöhään meille.. Iina, Matilda, Riikka, Tommi, Mikko, Heli, Niko ja Roope.. avattiin juomia ja miksattiin drinkkejä.. mä aloitin illan margaritalla, minttukaakaolla ja rommilla.. entäs sä? :"D Synnttärisankari Miikalla oli toosi kivaa kun se sai suomiviinaa ja konjakkia itelleen.. pelattiin juomapeliä ja kuunneltiin musiikkia. "hyvä huonepalvelu"- kommentti tuli sitten myöhään kun mentii tutimaan. kaikille oli mukava paikka maata.
Lauantai: krapula.. tarjosin kaikille kahvia aamulla ja mentiin mäkkiin aamupalalle. :) ja meno jatkui.. hiukan hissummin.. pelattiin korttia ja katottiin komediaa.. hahahha.. otettiin ehkä yhdet.. iisi ilta.
Sunnuntai: ei krapulaa mutta silti vähän huonossa hapessa.. rauhallinen kuuma päivä kotona pikku-britaniaa katellen.. HAHAHAAA.. Tommi sit lähti ja unohti puhelimensa tänne. lähetin sen postissa.. lol.
Myöhemmin: Voi ku harmittaa ku Inez katto väärän päivän ja ei tullu juhlimaan.. *Murrr! ja vamma Lindapina kun olit Daven luona. Kyl tuut sit kesällä taas käymää ku juhlitaan juhannusta tai mun nimppareita tai perkll SUN synttäreitä..

._________. niih et semmoshii!!

Ai nii joo: kuvat tulee myähemmin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.