IRC-Galleria

AntiChild

AntiChild

Let's drink till the moon doesn't shine

~ No Musicu ~Perjantai 23.03.2007 19:34

On ollu aivan mahtava viikko. Tos Maanantaina Tommi tuli hesaan ja tiistain mentii Muccuu jonottaa, paitsi et Tompuli oli koko yön siel. Ressukka. Sit keikalla oli ihan mielettömän upeaa. Jäi nii vitun hyvä fiilis. Sain unta vast joskus kolmen ja neljän välissä.

Seuraavana aamuna vittu joo piti lähtee kirjotuksii. Aamu kuus piti herätä. Vittu olin nii väsyny. Kasilta kirjotussaliin, kamojen tarkistus ja papereiden jako yms. Ysiltä alko. mä olin ihan et ei helvetin kuustoista. Mä otin mun tyyny ja jumitin kaks tuntii. Sit heräsi joskus yhentoist jälkeen. Kirjotin yhen esseen päälle tunnissa ja sit raapustin viis lisää alle puolessa tunnissa.

Sit ku pääsin sielt hevon vittuun mä meni Muccun nimmarijakotilaisuutta jonottaa. Linda Ja Tomi oli ekoina. Ja pari muuta kaverii jotka piti paikkaa. Mahtavaa. Mä sain nimmarit siihen mun punaiseen sydäntyynyyn!! Wow! Täydellinen ihanuus.... . . . . .. .

Illalla himassa olin nii fiiliksis et oli pakko ottaa vähän alkomahoolia. Johannan ja Mintun kaa kumottiin kolme pulloo ja yks tonikka punkkuu. Lisäks puol pulloo karpalolikööriä, jeeger paukkuja ja duunarin drinkkejä (kahvii ja kossuu). Kuunneltii Leeviä ja Lappareita. Kynttilänvalossa jauhettii paskaa ja poltettii tupakkaa. Tosi myöhään mun rakas Miika liitty seuraan muutaman oluen kanssa ja sille tyrkytettii heti paukkuja et se sais meidät muut kiinni.

En voi muuta sanoo kuin et elämä ei täsätä parane!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.