IRC-Galleria

VappuzZMaanantai 30.04.2007 14:51

Vapunaatto ::D Tästä ei tule kun sanomista. Ystävälläni jerellä olisi ilmeisesti tuparit, tai noh jeren isukilla mut siellä kumminkin :P Siellä olisi odottamassa vissii _vitusti_kaikkee_ joten villi huhu kerto et joku saattaa olla ympäripäissään? Ja aamul saattaa olla raplakka olo. Mutta se on huomisen murhe. Ei siin, pitäkää hassuu ja olkee ihmisiks (minä paraskin sanomaan..). Hyvät vaput.


Edittiä:

:::D Glada vappen vaa sullekki njuu. Tiiättekö ku booli osaa olla petollista juommoo? Jos se maistuu joltain mehulta niin turpiin vaan ja onnea. Booli oli kuulem salaisel reseptil tehty, mut sherlokkalin et siin ois ainaki ollu METSÄMAASIKA, SUOMI VIUNA JA BON AKUVA. Mut olkoon mitä taikurinjuomoo tahansa ni hyvvee oli, ja se näky kisakunnossa ::D Nordic berries, hyrrrr... Nevereveragain.

Huhz, ilkeet neidit nauro, tai pitäskö sanoo mammat nauro jeren ja minun vitun lesoille hatuille =D Itselläni oli joku kukko / kana hattuz ja jerellä joku kunkku, olevinaa joku kuningas pähkinä nii! jokatoinen sana vittu, vittu mitä sitte... diipa daapa. Ei siin hassuz ilta oli niinku normi, jäi juomia juomatta, kyllä olen vissii amatöören mut minkäs teet. Ompaha varalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.