IRC-Galleria

BERRI

BERRI

So together, but so broken up inside.

Saamaton mikä saamaton -.-Perjantai 16.10.2009 02:51

Huomen ois tarkotus lähtee helsinkii (&tsukiii) 08:27 junalla. Mikä tarkoittaa, että asemalla pitiäsi olla viimeistään klo 08:15 ku pitää ostaa viel lippu, ja kun toi on tavote, niin ollaan asemmalla hyvällä tuurilla klo 08:20.
Sit, oon kattonu kaikkee valmiiks mitä pakkaan, mut en oo pakannu muuta kuin kameran laturin.. kaikki kamat on nätisti ripoteltu jo valmiiksi sotkuista huonetta, etten varmana aamulla kiireissäni muista, mitä olin ajatellut ottaa mukaan / mitä tarvitsen. Se, että en ole pakannut, tietää sitä, että aamulla pitää herätä vähintää klo 06:00 mikä taasen on mahdottomuus, kun katsoo kelloo joka näyttää 23:44.
Sit lupasin jonnalle, että otan ITG.n mukaan. Ja siihen ite ladatutu kappaleet pitää ottaa eriksee jollekkin muistitikulle yms. (mulla se tarkottaa mp3, ku en tikkuu omista) ja oon niit siirelly koht tunnin ja oisin sinä aikana ku ne latautuu ni voinu pakkaa noit tavaroit, mut ei. Mie istuu kökötän täs koneen ääres ja luen tippalinnsis ficcii, vaik oisin toisaalta voinu roolaa henynkin kanssa (minkä tajusin vast nyt 0.0) Mut siis, ois pitäny pakkaa noit tavaroit, sit huomen istun junassa ja kiroan kuinka unohdin puolet tärkeistä tavaroista kotiin.

Mut, helsinkii / tsukiin! See ya!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.