IRC-Galleria

BERTS

BERTS

strange men live in the cave. what about you?

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 30.11.2010 23:25

http://craftkevin.com/2010/11/06/women-smash-cat-head/

ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ katsoko tota, älkää vaikkette olis heikkohermoisia, koska tuota ei kestä kattoo vahvinkaan. Tiedän että kuulostaa idioottimaiselle yhtälölle, että kiellän kattomasta, mut linkitin, mutta lähinnä halusin kommentoida sitä, varottaa, ja jos joku on sattunu vilkasee mitä tos tapahtuu niin sen takia että voi kommentoida.

En todellakaan tajua miten KUKAAN voi tehdä mitään noin SAIRASTA! Ja kameramies NAURAA, mitä helvettiä?? Ei oo olemassa tarpeeks pahaa rangaistusta tollasia ihmsiiä varten, mut tällä hetkellä tahon tosiaan uskoo karmaan, ja ISOON PAHAAN sellaseen tuolle - (en keksi kehittävämpääkään kutsumanimeä )- huoralle.. tuo kissa oli ilmeisesti jo valmiiks huumattuki. Miten sairas voi olla että tekee tollasta janauraa päälle?????! En muista millon oisin viimeks ollu näin järkyttyny, surullinen ja pahoinvointine, koska katoin tota vaan about 15 sek ja meinasin ihan oikeastikin oksentaa..

Aina voi järkyttyy uudestaan siitä miten sairas tää maailma on, miten sairaita ihmiset voi olla.. Melkeen toivon ettei ihmisiä olis, huhhu.. en pysty ees pistää tätä vihaa sanoiks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.