IRC-Galleria

Blondi-Aivo

Blondi-Aivo

<3 Mc_Mane 05.04.09!
Tulin töistä siin 19.00 aikaan ja kulta oli laittanu ruokaa ja oikeen tunnelma valaistuksen :) Kynttilät oli palamassa ja herkuteltiin :) Mmm, sitte kulta oli tehnyt mulle semmotteen tekstin tunteistaa ja ajatuksistaan <3 Noh nautittiin illasta ja ajateltii lähtee lenkille n. klo: 21.00..
Päästiin pihaan ja lähettii käveleen etee päin ja nähtiin pari äijää jokka huus siit vastakkaiselta pihalta "menkää pois täältä, älkää tulko tänne!" Noh lähettii sitte käveleen talon toiselle puolelle ja huomattii siin sitte että siin oli Maija-Poliisi ja ajateltii et mennää sille sanomaa et jokku huus meille.. Sit se poliisi sano, että "juu tossa viereisen talon neljännessä kerroksessa parvekkeella joku mies ampuu aseella" Okeeeih, jäätii sitte tuoho Markuksen parvekkeen alapuolelle.. Ja sit alko poliiseja tuleen.. 6 Maijaa, 5 normi poliisia, 3 sekuritasta, 2 ambulanssia ja paloauto..
Ja sit hetken päästä sieltä mistä meille huudettii, nii tuli 2poliisia koiran kanssa, eli ne oli ne poliisit jokka meille huusi.. Monia poliiseja pukeutu suojavarustuksiin ja kilpiin ja meni toho viereisee talolle sitte..


myös paloauto ja kaksi ambulanssia, joista toinen lähti nopeasti pois.

Pirkanmaan poliisi kertoi Ilta-Sanomille, että mies ampui parvekkeelta käsiaseella. Tilanne päättyi lehden mukaan yhdentoista aikaan yhden henkilön kiinniottoon, eikä kukaan loukkaantunut.

Iltalehti ei ole toistaiseksi tavoittanut Pirkanmaan poliisia kommentteja varten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.