IRC-Galleria

Budohemu

Budohemu

haluaisi löytää budojätkän ;)

brighton <3Maanantai 14.07.2008 23:42

Eli 3 viikkoa olin STS:LLÄ Brightonissa, ja kolme päivää sitä ennen Pariisissa.
Pariisissa oli mukavaa, paitsi että meijän liideri vähän sekoili kyllä, mutta se oli ihan ymmärrettävää kun oli ensikertalainen Pariisiissa.
Pariisin nähtävyydet nähtiin, vapaata aikaakin oli ja Disneylandissa oli mahtavaa!!!! Suosittelen kaikille lämpimästi jos joskus tulee käyminen Pariisissa myös disneylandissa vierailua sillä se oli oikeesti aika siisti paikka jos tykkää Disneystä.
Pariisissa ei ollut niin kallista kun olin kuvitellut ja kuulema sieltä sai mistä vaan viinaa ja tupakkaa...
Sieltä sitten bussilla lähdettiin yötä myöten Englantiin ja bussimatka oli kauan odotettu(pelko matkapahoinvoinnista oli erittäin kova) mutta positiivinen yllätys oli, että oli ihana bussi ja suorat tiet... Kanaalin alitus junassa kesti vain noin 35minuuttia, mutta ei siinä muutenkaan siinä bussimatkalla kerennyt nukkua kun jotain 2 tunnin välein oli pysähdyksiä... :(

Englannissa oltiin aamulla ja sitten olikin jännät paikat, kun meidät haettiin isäntäperheisiin.
Meijän isäntäperhe oli TOSI mukava. Isä ja Äiti ja kissa ja hanhi (jep:D) ... Ne oli tosiaan hirmu ystävällisiä ja ei nipottanu suunnillee mistään. joten ei kaikki isntäperheet ole kamalia :D
Brighton kaupunkinaan oli aivan ihana, se ihana meri!! wow. Ja meillä oli suhteellisen hyvät ilmat, ei satanut hirmu monena päivänä ainakaan koko päivää.. Tosin ei siellä kovin lämmin ollut koska tuuli oli suhteellisen kova meren rannalla.
Kauppoja oli paljon ja rahaa meni noin 800€ :O Tosin ostin uuden kameran ja rinkan =200€ ...
Ei englanti nyt niin kovin kallis maa ole, paitsi ruoka on suhteellisen kallista, mutta meijän isäntäperheen ruoka oli kyllä sen verran hyvää ettei ulkona kovin paljoa tarvinu syödä, paitsi sillon kun ei kerennyt syömään kotiin.
Lontoon reissut oli ihan mukavia paitsi että ensimmäinen kerta kun mentiin "turisti käynnille" käveltiin koko lontoon ympäri varmaan, ja ei siinä sitten loppujen lopuks enää jaksanut katella kovin paljoo kun oli niin väsynyt.
Toisella lontoon reissulla shoppailtiin ja käytiin kings crossilla kattelemassa laituria 9 3/4, mist harry potter lähti tylypahkaan :D

Jees sitten kun ollaan kehuttu niin pikkusen miinuksia.

- STS:llä oli tosi paljon aktiviteettejä (väh. 2 päivässä), jotka ei sitten olleet niin hyviä, ja jos satoi vettä ja oltiin suunniteltu puistopelejä tms. ne pidettiin vesisateessa. Tähän olisi voinut olla jokin muu ratkaisu..
- Tuli paljon lisää maksettavaa, vaikka tuntui että matkaan kuuluikin jo niin paljon, mm. junamatka disneylandiin, seinen risteily, hard rock cafeen illallinen, jotaan aktiviteettejä brightonissa, lontoon nähtävyydet (museoihin pääsi ilmatteeksi)
- Meijän ryhmä oli aika paska. Tosi paljon tyttöjä jotka valittivat joka ainoasta asiasta ja se otti nuppiin.


Siinäpä ne ...
Yhteisarvosana koko matkalle oli kuitenkin 10, koska se matka oli elämäni paras, aikka koti ikävä ja flunssakin siellä iski! Nyt parantelen täällä flunssaa, joka taitaakin olla jo voiton puolella...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.