IRC-Galleria

CHarTT

CHarTT

live the life you love, love the life you live

[Ei aihetta]Maanantai 05.07.2010 02:09

Puolan hallituksen lapsiasiamies epäilee brittiläisen lasten Teletappi-tv-sarjan hahmoa Tiivi-Taavia homoksi. Puolan konservatiivihallitus selvittää nyt, sisältääkö Teletapit homoseksuaalisia piiloviestejä.

Hallituksen nimittämä lapsiasiamies Ewa Sowinska sanoo olevansa huolissaan Teletappien mahdollisesta homovireestä. Sowinska on huomannut, että käsilaukkua kantava Tiivi-Taavi on poika ja kyseessä saattaa olla homoutta edistävä piiloviesti.

Psykologit joutuvat nyt selvittämään Puolan televisiossa esitettävän suositun ohjelman sisältöä. Sowinska kaipaa heiltä suositusta siitä, tulisiko sarjaa esittää yleisradioyhtiössä. Lopullinen päätösvalta on Sowinskan toimistolla.

Puolan parlamentin puhemies Ludwig Dorn on varoittanut, että Teletappi-jahti voi asettaa lapsiasianmiehen toimiston naurunalaiseksi.

Britannian yleisradioyhtiön BBC:n Teletapit on aivan pienimmille lapsille suunnattu televisiosarja. Ohjelma on nähty myös YLEn kanavilla.

Homous on puhuttanut Puolan hallitusta aiemminkin. Opetusministeri Roman Giertych on esittänyt homoutta edistävien opettajien erottamista kouluista. <.. EROTTAKAA MIKA!!

Ihmisoikeusjärjestöt ja EU ovat olleet huolissaan Puolan hallituksen homovastaisuudesta.

Teletappien mahdollinen homous on huolestuttanut uskonnollisia piirejä myös Yhdysvalloissa. Edesmennyt saarnamies Jerry Falwell sanoi muutama vuosi sitten, että Tiivi-Taavi edistää homoutta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.