IRC-Galleria

Cadaceus

Cadaceus

let's follow the cops back home and rob their houses

NeurasteniaTorstai 02.03.2006 14:44

Jos unien näkemättömyys tarkoittaa aivotoiminnan hidastumista, niin olen tähän mennessä ollut hyvinkin typerä. Mutta koska olen nyt alkanut jälleen näkemään unia, tarkoittaako se sitä, että aivotoimintani vilkastuu, ja olen viisas?

Toissayönäkin heräsin kahden aikoihin painajaiseen. Valtavan suuri lentokone syöksyi maahan asuinkorttelissani, juuri kun olin menossa nukkumaan parvekkeelle (vietän kesäyöt siellä, jos en ole vielä asiasta maininnut). Kaverini sattuu kulkemaan talomme ohiste sillä hetkellä, ja minut huomattuaan alkaa huutamaan minulle että "tuu alas, tuu nopeesti, koko paikka on tulessa" (viisaasti sanottu, eikö?). Sitten huomaan äitini juoksevan ulos talostamme, ja hänkin hoputtaa minua ulos. No, minä sitten lähden parvekkeelta sisälle ja sitä kautta ulos. Tässä vaiheessa heräsin.

Ja ensimmäinen asia, joka tulee selvänä ja kirkaana ajatuksena mieleeni, on se että jätin Nallen taloon.
En ikinä jättäisi sitä.

Mitä tämäkin mahtaa viisaudestani kertoa. Joku joka osaa kertoa unien merkitykset ja niiden tapahtumien mahdollisen tarkoituksen, tulee tietysti nyt kertomaan minulle, että muutan Matti Vanhasen kanssa Algeriaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.