IRC-Galleria

Näin sakiaa unta :D:DDPerjantai 09.01.2009 16:17


Olin ensi muka joku superhyper sankari jossain ff crisis coren maailmass. Mun piti tapella Sephirothia vastaan ensi mut sitte sen kans tuli tappeleen Chouji ja Spiderman x''DD mun olis pitäny voittaa ne kaikki. Ja sanottiin että sen jälkeen olis tullu toinen tappelu. No hävisin niille ja ne melki hakkas mut hengiltä.

Sit heräsin siitä jonku aiva ihanan pojan kanssa joka hoki koko ajan mulle sen rakkautta mua kohtaan ja se oikeastaan sen jälkeen oli koko ajan mun rinnalla. Mut mä en yhtää muista miltä se poika näytti. Mut ilmeisesti olin aika rakastunu siihen koska mä uhmasin sen perhettäkin pariin otteeseen, varsinki sitä isää. Se ei hyväksynyt mua, koska olin paha.

Ja siinä vaihees mulle paljastu että olin joku ihmeen vampyyri :DD

Sit yhtäkkiä kauhee joukko ihmisiä, sen isän johdolla jahtas mua takaa ja halus tappaa mut. :DD Sit se paikka missä oltiin oli kauheen sokkeloinen ja siellä oli paljo hajonneita riippusiltoja. Sit sain eksytettyä ne, ja se poika tarras mut johonkin piiloon ja ne tyypit juoks ohi.

Ja totesin henkevästi "Mä en halua olla paha" ja melkeen vollasin. Ja sit se poika pussas mua.
..Tai ainaki mä luulin sitä pojaksi, se näytti välillä kyllä tytöltäkin. :D

Sit mulle kasvo jotku ihmeen siivet x''DD ja olin tyyliin enkeli.

Mut se isä ei siltikää hyväksyny mua. Ja sit me karattiin yhdessä pois sieltä paikasta ja sit oltiin jossain upeessa kartanossa.<3

Notta tälläästä :D oli aamulla vähä sakia olo. Muistan heränneeniki siinä välissä pariin kertaan, aamuyöllä puol viiden aikaan ja kakaroiden huutamiseen.

Jök.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.