IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 17.01.2009 16:40

Njoh. Iski eileen migreeni. Sai varautua koko ajan siihen että kohta lentää laatta. No, päätä särköö aina vaan. Tässä päiväs muuta hyvää ookkaan kun että sain Karinin cossiin housut.. Eilinen päivä meni vituiks ja samalla linjalla mennään. Ja tuli ostettua yks paita, mut nyt on semmone olo etten halua sitä yhtään. En tajua. Kai se vaan kun piti siitä äitin kans tapella hetken aikaa. Vaihteeksi löytyny edes kokoa kunnollista.. XS ja L.. jee. Ällä siinä sit otettii, mut joo.. Vois palauttaa sen sittekkin. Mut sit äiti suuttuu. Vit.

Lievä mase olo. Tekee mieli vaan taas vollata silmät päästänsä. Vielä kun näin semmost unta että Afi nukku mun vieressä viime yön.. Hölmöö ehkä nähhä unta nukkumisesta muttah. Luulin oikiasti että ne oli Afin hiuksia, mut kai ne sitten oli mun.

Välillä kuvittelin Afin siihen vierelle äidin tilalle. Ja että olisin mieluummin sen kanssa ne Karinin housut löytäny.. Pikkuveli veti taas semmoosen shown keskellä Seinäjokia että huh. Ehkäpä ens viikonloppu on tuplaten parempi..mutta jos käy niin että sekin peruuntuu, saa muut ihmiset varautua sitten että en lähde MIHINKÄÄN KENENKÄÄN kanssa. Eileen oli niin vituttavaa. Ei pahalla ihmiset, mutta ei vaan ollu kivaa.

Ja peruukkiakaan ei näy eikä kuulu. Soitin sinne liikkeeseen ja käski kattoa ens viikonloppua kohden.

Sillon pitäs mennä kans Sarille värjättäväks.

Ja voi luoja ku kahvi maistuu tänään pahalle. Jotain tarjouskuraa.

Haluan sut tänne, Afi.

Ja haluan kasan haleja, keneltä vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.