IRC-Galleria

TeehetkiMaanantai 09.04.2007 05:14

Nyt on sitten pitkään odotettu Teehetki skenaario etelässä ohi. Perjantai aamupäivänä lähdettiin supan kanssa ajelemaan kohti Vihtijärveä ja tuossa la-su yönä päästiin takaisin kotiin.

Pelit alkoi lauantaina siinä puoliltapäivin ja loppui neljä tuntia etuajassa yleisen väsymyksen ja brittien alivoimaisuuden takia (kaiketikin). Pahamaku jäi suuhun argentiinalaisten godmodetuksesta ja sääntöjen rikkomisesta, mutta muuten oli tosi kivaa.

Supa ja minä kuuluttiin Rikun ja kumppaneitten ryhmään, joka oli Brittien 2. Para-joukkuetta. Britit aloitti suolta, josta edettiin sitten Argentiinan hallitsemiin kyliin. Olihan tuo aika hienoa edetä 60-65 pelaajan kanssa hiekkasäkein ja rakennuksin varustettuihin kyliin, kun normaaleissa viikonloppupeleissä on se 3-5 pelaajaa toverina karussa rämeikössä. Varsinkin, kun varusteet olivat briteillä aikalailla samanlaisia kuitenkin, ja eteneminen sekä hyökkäys tapahtui aluksi joukkueenjohtajan komennuksesta. Myöhemmin pelin edetessä tosin komennusporras kuoli ja heräsi eri tahtia, jolloin komennuksia ei pahemmin tullut ja ryhmät alkoivat vetää omia sooloilujaan :/ Ensimmäisenä skenaariona kaikki oli kuitenkin uutta ja ihanaa, ja kivaa siis oli.

Täytyy miettiä, jaksaisiko käydä vielä toisessakin skenaariossa ennen armeijan leiviin lähtöä! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.