IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.03.2006 14:15

Viisi omituista tapaani

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. En pidä siitä että käyttäytymisen voi ennustaa. (psykologian opiskelun avulla se on pelottavan totta, ja onhan niitä yleisiä rutiineja joita tehdään joissain tilanteissa). Siksipä saatankin sanoa jtn ihan asiaan kuulumatonta joskus tai tehdä jtn (ainakin mielestäni) ennustamatonta :)

2. Jos jotain alan selittämään niin se ei ole tulemaan lyhyt. Monologi on taattu tai sitten jätän selittämättä :D en osaa lyhyitä vastauksia.

3. Jos limonaadi pullo on täs pöydällä kun pelaan, niin se on tyhjä jo tunnin päästä :)

4. kun irkkaan, niin aina välissä painan SPACE, SPACE, SPACE, CTRL+A, CTRL+X putkeen monta kertaa. Kaiketi siksi että jos on leikepöydällä ollut joku juttu niin kopioin sen tilalle tyhjää, mutta teen tuota vaikka ei olisikkaan mtn leikepöydällä ja usein monta kertaa putkeen :D siitä on vain tullut tapa :7

5. Saatan kuunnella samaa biisiä monta tuntia putkeen kunnes sitten lopulta lisään sen johonkin soittolistaan missä on muita hyviä biisejä ja laitan sen pyörimään =)

/off topic: näitä oli ihan helveti vaikeaa keksiä kun kirjotin aina jtn otsikon vierestä niin jouduin pyyhkimään varmaa 10 vastausta ainakin :DDD
/off topic: taisin laittaa tähän nyt ainakin pariin ensmäiseen semmosia mitk ei edes ole tapoja, mut menköön xD
/off topic: oon ihan varma että ei edes puolet haastamistani henkilöistä tee tätä päiväkirjaan :DD

Seuraavat onneliset

Lightness
Khazad-Dum
R1ku
funkmaster
sup4m4n

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.