IRC-Galleria

eilinenLauantai 01.04.2006 16:33

Jeh. Kokeen jälkeen vei tie melkeen heti kaljakauppaan ja alkoon. Sittenpä melkeen jo mentiinkin meille alotteleen :) Kenneli pystyyn ( Cruelance (näkyy vain kaverit ryhmälle, kerro jos tunnet kuuluvasi siihen ja puutut :)) ja sittenpä ei mennyt aikaakaan kun suurinosa #örmysten_herra porukasta oli yhtä happyfacea =) ( Cruelance )

Siitä sitten joskus kuuden tunnin ryybbäämisen jälkeen lähdettiin sinne kelolle missä oli #kuhmo.lukio pippalot. Siel kyl oli ihan häröjäkin tyyppejä mitkä ei todellakaa oo lukiossa. Ja sitten siel ykköset otti hieman liikaa ja sammuili ym. Ja kaikkea. Eipä siitä sen enempää. En jopa itse edes tehnyt mtn tyhmää, paitsi ehkä se vesijuttu. Muita yksityiskohtia mitä saattaisi katua ei nyt äkkiseltää tule mielee vaikka ei edes silmissä sumennu.

Käytiinpä sitten vielä pizzallakin ton jälkeen ja hyvää pizzaa oli. Kaiken kaikkiaa ihan hyvä ilta vaikka joitain juttuja ois kyllä voinut tehdä toisin. Jotain tehdä ja jotain jättää tekemättä. Mutta onpa tässä koko kevät aikaa =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.