IRC-Galleria

Jyrsistelijöitä...Maanantai 19.02.2007 17:07

19.02.07 15:01 <Kitariza> Marsut ovat pulleita, imeliä ja hyvin hyvin rasvoitettuja kuituoptisia niinsanotusti peiniä vipeltäjiä. Marsut syövät rasvaa. Paljon rasvaa. Hyvin paljon rasvaa. Marsut ovat omistaneet elämänsä lihomiselle ja paisumiselle. Joskus herra marsun paksun rasvakerroksen alta saattaa löytyä räpylät eli marsun jalat.

19.02.07 15:03 <_[Jennyfer]_> Kun taas hiiret ovat omistaneet elämänsä kitumiselle ilman ruokaa. Näännyttävät ja ruoskivat itseään jos ajatukset harhautuvat ruuan puolelle. Ja joskus niiden löystyneen nahan alta voi näkyä tulitikut elikkäs niiden jalat.

19.02.07 15:07 <Kitariza> no ei se väärin oo. mutta jos asiaa katsotaan rotan kannalta niin hiiret olisivat niille oivia saalita koska voimattomina ne eivät jaksaisi pakoon mutta ei niistä sen puoleen mitään irtikään saisi. Mutta marsut sitten paisuneen rasvakudoksensa takia eivät kykenisi lyllertämään pakoon ja olisivat myös helppoja saaliita ja niistä saisi hituCn enemmän irtikin järsittävää råtta paralle. mutta jätämme tämän elämää suuremman asian pohdiskelun suomen eduskunnan pohdittavaksi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.