IRC-Galleria

Dana]

Dana]

pöysti ja minä

Tulipahan kirjotettua taas...Perjantai 05.01.2007 01:04

Öisin kun olen väsynyt ja mielessä pyörii kaikenlaista, rupean monesti miettimään maailmanloppua ynnä muita pieniä sivuseikkoja. Kaikki liikenne kuuluu huoneeseen, mielikuvitus lähtee liikkeelle. Alan pelätä isoja rekkoja, kun kuvittelen ne komeetan aiheuttamaksi sellaiseksi....maa-aalloksi. Eilen tarkkaan kellonaikaan 05:43 ajattelin, että minulle olisi yksi paska hailee, jos se jysähdys tapahtuisi nyt. Meni kuitenkin paskat housuun kun seuraava auto meni.
Vituttaa tämä elämän yllätyksellisyys. En tykkää ollenkaan, varsinkaan noista ikävistä. Saisi koko elinkaaren tapahtumat tietää etukäteen, niin sitä ylipäätänsä näkisi, että tapahtuuko siinä loppuenlopuksi mitään minkä takia kannattaisi puskuttaa eteenpäin. Olisi sellainen kalenteri koko elämälle mihin on jokaiseen päivään merkitty: TÄNÄÄN TAPAHTUU JOTAIN HYVÄÄ tai TÄNÄÄN TAPAHTUU JOTAIN ERITTÄIN PASKAA. Olisi paljon mukavempaa. Tai voisi se kalenteri olla kyllä vähän yksityiskohtaisempi. TÄNÄÄN TAPAHTUU JOTAIN HYVÄÄ niin se saattaa kumminkin olla vaan, että saan uudet sukat.
Asiasta kolmanteen ihmisetkin voisivat pitää turpansa kiinni, jos tietävät että ei ole selkärankaa kumminkaan seistä sanojensa takana. Kaduttaa kun itsekkin on pitänyt joskus olla niin ääliö, että hyvät tilaisuudet ovat menneet perseelleen ja ei niitä enää takaisin saa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.