IRC-Galleria

Destie^

Destie^

I don't care what you think as long as it's about me.

^^Perjantai 24.07.2009 02:32

Olipas pitkästä aikaa vitun mahtava päivä. :'DD

Skippasin työt ja nukuin kahteentoista. Heräsin kunnolla ku Sonja tuli meille. Se lähti puol yhden maissa. Mä laitoin The Rasmuksen Dead Lettersin täysille ja menin suihkuun. Sit Anna jo tuliki meil. Sen kans lähettii kaupungille, ostin pari kivaa leffaa, uuden iPodin (<3) ja vähän ruokaa. Tultii meil ja ruvettii laulaa ja tekee ruokaa. Elske tuli messii.
No sit Annan piti lähtee joskus vähä enne kuut ku oltii just saatu syötyy. Jäätii Elsken kans kahestaa ja lähettii ulos hengailee. Vittu et oli sairait juttui. XD ("mä hyväkskäytän sun jalkaa", "vähänkö ironista" jne)
Ja nyt oon kotona. Sain VIHDOINKI ladattuu loputki Aloha From Hellin biisit<3 Ja muutenki aika ok fiilis nyt. :'DD Ei vituta yhtään. Tai vituttaa, mut ei silleen hallitsevasti eikä murskaavasti niinku aikasemmin. Parempaan päin olen menossa. Lopultaki. En halua enää ahdistua. Koskaan. X__x
Ja huome mustapitsi. o.o Siit on paras tulla ihan vitun kivaa<3 JA HALUAN NÄHDÄ JOKAIKISEN JOKA HALUAA NÄHDÄ MUT ! Tosin saatan olla ilosesti sekasin, mut enpähän ole sitte ainoa.. 8'))

Eli siis: mulle saa ja mulle TÄYTYY tulla juttelemaan huomenna, ite en kuitenkaan huomaa taas ketään tai mitään. Toistetaan vielä et HALUAN NÄHDÄ TEIÄT KAIKKI !

Juu ja nyt jatkan tätä biisien latailua.. :'DD LimeWire -love<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.