IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral
Säikähdin ku tulin galleriaan... x'D Mut tää on aika siisti. 8D En oo viel ehtinyt kauheesti tutkia mut huolehdin nyt kovasti siitä et SAAKS TÄNNE NIIT OMIA HIENOI MUOKKAUKSII. Pitää tutkia lisää.

Tosin pitäis kans tehdä cossia ja mennä kirjastoon. Nolostuttaa ku kirjat on niin myöhässä. :'D


Siis. Lauantai oli ihan hullu päivä töissä, varsinki markkinoiden loppumisen aikaan... mut se ei ollu MITÄÄN verrattuna sunnuntaihin. Ei MITÄÄN. Meit oli valtaosan ajasta kolme ihmistä keittiössä ja silti oli koko ajan semmoset ~20 juustoa miinuksella ja siihen tietty kaikki bigmacit ja muut lisäks. Ja sitä ihan valehtelematta jatkui heti alusta lähtien (no oke, mä tulin sinne vasta 12:30 mut siinäKIN vaiheessa oli jo kiire) sinne iltayheksään asti. Oisin päässy kasilta mut en kehdannu lähtee ku oli vielki kiire ja yhtäkään iltahommaa ei oltu ehditty tehdä.

Mut Pauke sano et myynnis meni rikki 4000 euroa. Ja viime viikon myynti oli parempi ku moneen vuoteen. Ihan oikeesti hullua. Sen siitä saa ku hinnat alenee (hurjat 10 ja 25 senttiä) just markkinoiden alla. Mut toi juustohamppari... se oli ennen 1,10 ja nyt se laski takas yhteen euroon... ja ihmiset ostaa sitä HULLUNA. Siis ihan käsittämättömän paljon.

Paras oli ku sunnuntaina yhes vaihees oli miinuksella 74 juustoa. 74. :---D Joista 70 meni yhteen ja samaan tilaukseen. Oli kyl ennätys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.