IRC-Galleria

Dobermann

Dobermann

Time bomb ticking and no one listing

Blogimerkintä

« Uudempi -

Turhaa pälätystäTiistai 06.03.2012 02:49

Hmmm...

Mielenkiintoinen hetki elämässäni tällä hetkellä. Kahta duunia painan, kuin hullu ja raha senkun lipsuu sormien välistä minkä ehtii. Mihin se kaikki häviää. Odotan koulutuksen osalta tietoa, että pääsenkö ja siinä oliski 1.5vuodeksi tekemistä sopivasti. Viimeisin kuitenki meni melko hyvin kaikkista todella motivoituneista yks parhaista.
Ikävä juttu täs hetkessä on, että eilen, noin 24h sitten näin tähden lennon, niin toivoin erään ihmisen kuolemista. No tänään sitten kolmasosapuoli ilmoitti, että henkilö on sairaalassa, eikä vissii tiedetä mikä sil on. Epäilevät että saanut jonkun uusimma tatkansa myötä.
Kannattaa ottaa "kotistudioissa", koska saa halvemmalla. Nim.merk: kaikki leimat "kotistudiost" hommattu. Herää vaan ajatuksia, että jos mä sen aiheutin. No en aiheuttanu mahdollista tartuntaa, mutta jos ei menekkään kuin dr.house-sarjassa, nii olenko silloin syyllinen.
Hän uhannu seurata mua, vaikka kuolisik, niin olisiko hän silloin suojelusenkeli vai piru ?
Johonki nääkin ajatukset on purettava ja onneksi ( ihme kyllä ) muistin tän salasanan, niin hävii muitten joukkoon.
Työputki on tällä hetkellä kai lähemmäksi 23pv ja viel olis ainakin 6tiedossa lisää. No onneksi kesällä tulee taas lomaa. Lomien jälkeen mun pitäisikin olla velaton "mies"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.