IRC-Galleria

DotStocking

DotStocking

p(●`∇´●)q

Pieni maailma hermanni!Torstai 10.11.2011 01:21

Ystäväni Ville oli tänään käymässä meillä. Tuli taas juteltua aika paljon sen musa hommista ja sen bändi kavereista. Bändin laulajasta oli paljon puhetta koska hän kuulemma kuuntelee suhteellisen samanlaista musiikkia kun minä. Useesti ollaan yritetty löytää netistä tän tyypin kuvaa ja aikasemman bändin kanssa tehtyä musiikkia, mutta huonolla menestyksellä.
Lähin sitten tänään saattaan Villee dösärille tossa kymmenen jälkeen ja just ku oltiin pääsees liikenne valoihin ni sielt käppäili semmoi ruipelo pitkä jätkä jota Ville ensin tuijotteli ja sitten ihmeissään morjensti.
Katos vaan kun tyyppi paljastuikin juuri täksi Villen bändin laulajaksi, joka näytti paljon järkevämmältä, kun mitä olin kuvitellu. Esittäydyin siinä sitten Villen samalla selittäessä, että mikä oli meininki. Kysyttiin sitten, että mitäs heppu näillä kulmilla tähän aikaan. Ja selvis, että tää tyyppi asuu mun kanssa samalla tiellä... samassa talossa... samassa rapussa... just mun kämpän yläpuolella tyttöystävänsä kanssa...

...sitä kiusallisuuden tunnetta. :
DDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.