IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

American dream | Twisted machine .. Perjantai 09.06.2006 13:20

Alex Jones ja hänen ryhmänsä otettiin kiinni Kanadan tullissa. He olivat menossa tekemään juttua Bilderberg kokouksesta. Kanadalainen rajavartiosto toteuttamassa kaupallisen tahon intressiä?
Ei kuulosta oikealta.
http://www.prisonplanet.com/articles/june2006/080606alexjones.htm

Ex-varapresidentti (ja vuoden 2000 vaaleissa eniten ääniä saanut) Al Gore, sai huikeat suosionosoitukset Sundance -festivaaleilla dokumentistaan 'An Inconvenient Truth'. Elokuvassa käsitellään maapallon lämpötilan kasvua ja esitetään (hälyttäviä) todisteita tilanteen vakavoitumisesta. Elokuva on samalla kutsu maailman päättäjille ruveta seuraamaan asiaa.
Imho, kutsu kaikille. Katson kun saan käsiini, katsokaa tekin.
Traileri: http://video.google.com/videoplay?docid=2078944470709189270

Jenkit sitten väittävät saaneensa hengiltä aseellisen vastarinnan kasvot Irakissa, Al-Zarqawin.
Al-Zarqawin sanotaan kuolleen ilmaiskussa (helikopteri) Baghdadista pohjoiseen sijaitsevassa rakennuksessa, seitsemän hänen seuraajansa kanssa. Tarkempia tietoja muista iskussa kuolleista ei ole julkaistu. Zarqawi on tunnistettu sotilaiden mukaan sormenjäljistä, kasvoista ja tunnetuista arvista.
Bush sai ehkä prosentin kannattavuutta takaisin. Tilanne kuitenkin muuttunee pian, väkivaltaisuudet Irakissa ei tule loppumaan. Uskoisin vastarinnan vain kovenevan ja vielä monen Amerikkalaisen kuolevan. Luku on tällä hetkellä 2486 ja tulee ylittämään 2500 ennen kuun loppua.

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.