IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

TäydennystäMaanantai 06.03.2006 16:22

Rupeaa olemaan pikkuhiljaa sellainen vaihe että pidetään taukoa galleriablogaamisessa, jollei tule vastaan mitään niin erikoista että siitä on ihan pakko tänne naputella. Annan aivojenikin levätä vähän, tässä tuhannen asian keskellä.

Mutta ennen sitä, pohdiskelen kuitenkin hieman tätä teinikulttuuria jossa kiertokirjeet leviää kuin kulovalkea. Siis nämä kyselylistat joihin jokainen naputtaa omat vastauksensa.
No sehän on selvä että galleria lienee yksi ja ainoa oikea paikka julkaista niitä (miksi entistä suuremmalla kaavalla harkitsen täältä vetäytymistä, jos vaan saan toimivan konseptin aikaiseksi). Vaikka päiväkirjaa on markkinoitu lähinnä hyödyntäen teini-ikäisten parisuhdekriisejä ja angstia, ei nämä asiat kuitenkaan näy kovin merkittävässä määrässä.
Vaan nuo saatanan kyselylistat.
Voin kysellä pitkään onko syypää laiskuus (viitsimättömyys kirjoittaa omia ajatuksia) vai tyhmyys (omien ajatuksien puute).
Voisin syyttää koululaitosta, televisiota ja yhteiskuntaa, mutta en aukottomasti. Todennäköisesti joudun myöntymään sille kannalle että kun tehdään yhteiskuntakelpoista kansaa koululaitoksissa, suurinosa jää laatikon sisälle. Jota television markkinavoimat sitten hyödyntää.

Todellisuudessa, minulla olisi kiinnostusta lukea teinien angstaamista melkein yhtä vähän kuin noita kyselylistoja (mitä en lue) ja muita kiertokirjeitä.
Eniten voin arvostaa omia ajatuksia maailmasta, vaikka suodatettuna oman perspektiivin kautta.

Gallerian päiväkirja ei varmaan julkisena ole mitenkään fiksu toteutus, jotain painoarvoa todennäköisesti löytyy VIP -ominaisuuksien kautta. Tämä voisi jopa toimia ryhmän keskinäistä kommunikointia ja solidaarisuutta parantavana työkaluna, mutta loppujenlopuksi, näppäimistön takaa löytyy se merkittävin tekijä.

- Piski
'For me, it's just a blog'

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.